Cluj. Șase tramvaie noi Imperio, românești, în 2020. Costă 2 milioane de euro bucata. „Contractul este semnat pe 24 de tramvaie, care vor veni etapizat. În anul acesta, sperăm să ..

Updated on februarie 7, 2020 Șase tramvaie noi vor ajunge la Cluj Napoca în acest an. Garniturile fac parte din lotul de 24 de tramvaie care sunt construite de Astra Arad.

“Așteptăm anul acesta să vină și tramvaiele, avem un cotract încheiat cu Astra Arad, ei au fost cei care au câștigat licitația. Sunt câteva sincope în ceea ce privește capacitatea de producție a companiei Astra Arad, pentru a încheia cât mai multe contracte la nivel național cu cât mai multe primării și se pare că sunt puțin aglomerați, dar sunt optimist că ne vor putea livra în timp util, astfel încât să ne putem bucura și de tramvaie.

Cluj. Șase tramvaie noi Imperio, românești, în 2020. Costă 2 milioane de euro bucata. „Contractul este semnat pe 24 de tramvaie, care vor veni etapizat. În anul acesta, sperăm să .. 1

Contractul este semnat pe 24 de tramvaie, care vor veni etapizat. În anul acesta, sperăm să putem avea șase tramvaie, să le vedem pe străzile municipiului Cluj-Napoca”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, citat de Ziua de Cluj.

Tramvaiul Imperio este prezentat pe site-ul Astra Arad ca şi cel mai recent produs al firmei. Este primul tramvai modern, cu podea 100% joasă produs în România.

Este destinat să înlocuiască vehiculele actuale uzate fizic şi moral din depourile din România. Este produs în cooperare cu firma Siemens şi are un design modern la standardele tehnice actuale.

Cu operare uni sau bidirecţională are un interior spaţios în culori deschise, modificabil conform cerinţelor clientului. Conceptul garantează cel mai bun raport pentru preţ, operare şi mentenanţă.

error: Content is protected !!