(Video) Ciocnire în centrul Clujului. Mercedes răsturnat în urma impactului

Updated on aprilie 7, 2024 (Video) Ciocnire în centrul Clujului. Mercedes răsturnat în urma impactului 1

Un accident s-a produs în această după-amiază în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, unde un șofer a pătruns cu viteză în intersecție, venind dinspre Prefectură, ”forțând” culoarea galbenă și s-a izbit de un alt autovehicul, care a pornit de la stop de pe Bulevardul Eroilor.

Impactul a fost atât de violent, încât mașina lovită s-a răsturnat în intersecție. Din imaginele surprinse de camere de supraveghere, se vede cum un SUV de culoare neagră a forțat culoarea galbenă venind dinspre Prefectura Cluj și a intrat cu viteză într-o mașină care plecase de la stop de pe Bulevardul Eroilor.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe partea laterală, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Două persoane au fost consultate de către echipajele medicale și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin decuplarea bornelor bateriilor și privind scurgerile de hidrocarburi.”, a precizat ISU Cluj.

”Accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Avram Iancu-Blvd. Eroilor

Din cercetările preliminare a rezultat faptul că o conducătoare auto de 24 de ani, din municipiul Turda, în intersecția semaforizatǎ cu Bulevardul Eroilor, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, acesta circulând pe Bulevardul Eroilor înspre strada Dorobanților.

În urma impactului, autoturismul conducătorului auto s-a răsturnat pe plafon. Testările celor doi au rezultat negative.

A rezultat rănirea tânărului şi a pasagerei din autoturismul acestuia.”, a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!