(Foto) Carambol cu 4 mașini în Cluj Napoca. Un autoturism a ajuns în stâlp

Updated on aprilie 3, 2024 Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit miercuri dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Decebal din Cluj-Napoca. Echipajele operative au găsit la fața locului 4 autoturisme avariate, dintre care unul intrat într-un stâlp.

„Din fericire, nu au existat victime încarcerate și nici persoane care să necesite îngrijiri medicale. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ”, au spus pompierii.

Update: (Foto) Distrugere în lanț pe o stradă din Cluj Napoca. Cum s-a produs carambolul cu 4 mașini de azi dimineață

(Foto) Carambol cu 4 mașini în Cluj Napoca. Un autoturism a ajuns în stâlp 1

(Foto) Carambol cu 4 mașini în Cluj Napoca. Un autoturism a ajuns în stâlp 2

(Foto) Carambol cu 4 mașini în Cluj Napoca. Un autoturism a ajuns în stâlp 3

Revenim cu detalii!

Accident feroviar în Jucu. Un autocamion a fost lovit de tren
Un autocamion a fost lovit de un tren în care se aflau zeci de călători, în localitatea clujeană Jucu.

Pompierii clujeni au fost solicitați pentru a interveni la un accident feroviar petrecut pe raza localității Jucu. În accident au fost implicate un autocamion și un tren, însă din fericire nu există victime.

„De asemenea, în tren se află aproximativ 30 de călători, însă din datele primite până acum niciunul nu necesită îngrijiri medicale”, informează, marți, ISU Cluj.

La fața locului acționează o autospecială cu apă și spumă de capacitate medie și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Potrivit Poliției, accidentul feroviar s-a produs între localitățile Jucu și Bonțida, la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale acustice și luminoase, fiind implicate un autocamion și un tren Regio, care circula pe relația Cluj-Oradea.

„În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale, iar traficul feroviar a fost oprit pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor”, transmite IPJ Cluj.

error: Content is protected !!