(Foto) Distrugere în lanț pe o stradă din Cluj Napoca. Cum s-a produs carambolul cu 4 mașini de azi dimineață

Updated on aprilie 3, 2024 (Foto) Distrugere în lanț pe o stradă din Cluj Napoca. Cum s-a produs carambolul cu 4 mașini de azi dimineață 1

Un tânăr de 23 de ani din Mureș, care a condus sub influența alcoolului, a distrus mai multe vehicule pe strada Decebal după ce a intrat pe contrasens. Miercuri, în jurul orei 04:05, polițiștii din Cluj au fost informați despre un accident rutier pe strada Decebal. Investigațiile preliminare au relevat că șoferul, care efectua transport alternativ și avea 23 de ani, circula pe strada Decebal spre strada Căii Ferate pe contrasens și a pierdut controlul direcției, lovind un vehicul parcat.

Ulterior autoturismul parcat a fost proiectat într-un stâlp și în alte două autovehicule parcate.

„În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime. Conducătorul de 23 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit IPJ Cluj. Testarea cu aparatul drugtest a indicat rezultat negativ.

(Foto) Distrugere în lanț pe o stradă din Cluj Napoca. Cum s-a produs carambolul cu 4 mașini de azi dimineață 2 (Foto) Distrugere în lanț pe o stradă din Cluj Napoca. Cum s-a produs carambolul cu 4 mașini de azi dimineață 3

Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice. În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit miercuri dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Decebal din Cluj-Napoca. Echipajele operative au găsit la fața locului 4 autoturisme avariate, dintre care unul intrat într-un stâlp.

Din fericire, nu au existat victime încarcerate și nici persoane care să necesite îngrijiri medicale. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ”, au spus pompierii.

error: Content is protected !!