Dana Budeanu a lăudat-o pe Andra după ce a văzut-o în concert: „A fost odată o fetiță ce astăzi a devenit iubirea României, Andra!”

Updated on aprilie 30, 2024 Dana Budeanu a lăudat-o pe Andra după ce a văzut-o în concert: „A fost odată o fetiță ce astăzi a devenit iubirea României, Andra!” 1

Cu concertul „Tradițional’ de muzică populară, Andra a mers în mai multe orașe din România și din străinătate, iar în weekend a ajuns la Sala Palatului din București. O mulțime de fani au mers să o vadă pe scenă, printre aceștia și Dana Budeanu.

Pe pagina ei de Instagram, creatoarea de modă a felicitat-o pe cântăreața pentru spectacol și pentru cariera ei de succes.

„A fost odată o fetiță, pe care eu am avut șansă să o cunosc, când încă visa la ceea ce astăzi a devenit iubirea României, Andra! A fost odată România, cea plină doar de frumos, de folclor, de doina, de viață, de credință, de fericire, de dor! A fost odată muzică, cea care ne unește sufletele și nu ne lasă mințile să ne mintă! A fost odată iubirea pură, cea de azi de la Sala Palatului! ASTA E ROMÂNIA MEA ȘI NICIO ALTĂ! Mulțumesc @andra că ai unit românii de pretutindeni’, a scris Dana Budeanu pe Instagram, potrivit avantaje.ro.

Reacția Andrei nu a întârziat să apară. „Te iubesc!❤️’, a scris cântăreața, după care Dana Budeanu a reacționat. „Și eu’.

Andra a povestit cum a ajuns fiica ei, Eva, să joace în filmul „Tati part-time”: „A venit totul foarte natural, nu am vrut noi neapărat”
Eva Măruță are tot mai mulți fani, după ce a jucat în filmul „Tati part-time”. Ea a fost susținută de familia ei, dar și de cei care o îndrăgesc. Fetița de 8 ani a celor două vedete s-a comportat ca un adevărat star de cinema. Andra a declarat, într-un interviu pentru revista VIVA!, că nici ea și nici soțul ei nu au îndreptat-o pe Eva spre actorie.

A venit natural, nu am îndreptat-o noi, adică… Practic, producătorii filmului au văzut TikTok-urile naturale făcute de Cătălin cu ea și a venit propunerea aceasta. Iar scenariul a fost scris în funcție de cum au văzut-o ei. Deci, a venit totul foarte natural, nu am vrut noi neapărat. Sigur că ea a văzut de când s-a născut – și ea, și David – televiziune, filmări, concerte… Adică au crescut văzând asta…

Avem acum, în weekend, la Sala Palatului. Avem concertul tradițional de la Sala Palatului. Am avut două zile în septembrie și pentru că s-au dat foarte repede, oamenii au cerut din nou concertul acesta. Așa că îl refacem acum, în weekend și vă așteptăm și pe voi la Sala Palatului, la concert”, a spus Andra, citată de libertatea.ro.

De Paște, Adra și familia ei vor pleca din București pentru câteva zile de relaxare departe de agitația orașului.

 

error: Content is protected !!