Florin Piersic a fost transferat la ATI, la Institutul Inimii din Cluj. Actorul are și un stimulator cardiac iar infecţia de la genunchi s-ar fi extins

Updated on aprilie 30, 2024 Florin Piersic a fost transferat la ATI, la Institutul Inimii din Cluj. Actorul are și un stimulator cardiac iar infecţia de la genunchi s-ar fi extins 1

Florin Piersic rămâne internat după operaţia suferită. Antena 3 CNN a prezentat ultimele informații despre starea de sănătate a îndrăgitului actor. Marele actor a fost supus unei intervenţii chirurgicale din cauza unei infecţii la un genunchi.

Operația a decurs bine, însă dată fiind vârsta înaintată a actorului e nevoie în continuare ca el să fie supravegheat de medici.
Florin Piersic a ajuns la Institutul Inimii din Cluj, de la Spitalul Militar, pentru că actorul are și un stimulator cardiac iar infecţia de la genunchi s-ar fi extins, susțin surse medicale, conform Antena 3.

Starea lui este una destul de bună, dar nu poate fi lăsat deocamdată acasă pentru că are nevoie de supraveghere medicală.
Marele actor a fost operat de urgenţă în urma unei infecții destul de severe.

Actorul ar urma să fie transferat la Viena
Potrivit stiripesurse.ro, maestrul urmează să fie transferat la Viena unde medicii îi vor scoate stimulatorul cardiac pe care îl are montat în prezent.

Operația la genunchi a fost efectuată de reputatul chirurg ortoped Claudiu Chitea. Acesta ar mai fi suferit o operație la genunchi în 2019, însă la un spital privat din Capitală.

Marele actor al României a împlinit pe 27 ianuarie 88 de ani
De ziua lui, legenda filmului românesc a avut o mare dorinţă. “Îmi doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni, să fie aşa cum doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc mie să fiu până în ultima zi a vieţii mele. Dacă nu mă opreşte cineva pe stradă, sunt bolnav.

Eu abia aştept să fiu oprit, să îmi spună lumea ceva, să îmi spună unde e şalul alb, dar batista roşie”, a declarat atunci Florin Piersic la Observator.

error: Content is protected !!