Staţiunea în care clujenii se refugiază în minivacanţa de 1 Mai și Paște: „Copiii se distrează foarte frumos. Am mers şi la aquapark. Sunt fascinați de tobogane, de piscină în aer liber, băile de seară la piscină, sunt preferatele copiilor”

Updated on aprilie 30, 2024 Staţiunea în care clujenii se refugiază în minivacanţa de 1 Mai și Paște: „Copiii se distrează foarte frumos. Am mers şi la aquapark. Sunt fascinați de tobogane, de piscină în aer liber, băile de seară la piscină, sunt preferatele copiilor” 1

Mai este doar o zi până la începerea minivacanţei de Paşte şi 1 Mai, iar clujenii sunt gata de distracţie. Cum cea mai râvnită staţiune de la noi din ţară este Băile Felix, cei mai mulţi dintre turişti, au umplut deja aqua parcurile. Chiar dacă în unele locaţii tarifele au crescut cu 10%, preţurile par să fie mai rezonabile.

Chiar dacă cei mai mulţi dintre români îşi încep minivacanţa abia mâine, turiştii care au reuşit să fure startul acestui sejur, nu au mai stat pe gânduri şi au mers deja să se bucure de soare şi de temperaturile crescute din termometre, scrie observatornews.ro.

Turistă: Copii se distrează foarte frumos. Am mers şi la aquapark. Sunt în principal foarte fascinaţi de tobogane, de piscină în aer liber, băile de seară la piscină, sunt preferatele copiilor.
Turist: Suntem foarte, foarte mulţumiţi. Ne bucurăm şi de timpul acesta, apa este foarte caldă, iar toate sunt perfecte 100%.
Turistă: Suntem foarte încântaţi de ospitalitatea şi mediul ambiant. Venim pentru baza de tratament, pentru distracție, pentru copii.

Deşi distracţia este la superlativ, comparativ cu anii trecuţi, preţurile au crescut şi în staţiunea Băile Felix. Cu toate acestea, clujenii aleg stațiunea, având în vedere că în județ nu există alternative.

Dumitru Fechete, director complex balnear: Tariful maximal e undeva la 70 de lei de persoană pentru adulţi, dar pot să-şi ia abonament, iar atunci au o reducere de 50 %. Avem tarif de 5 ore care este 30 de lei, iar copii au reducere atât la tariful de-o zi, cât şi la cel de cinci ore.

La doar zece kilometri distanţă de Băile Felix, în Oradea, turiştii se pot distra în această minivacanţă, la cel mai mare aqua park din vestul țării, ce se întinde pe şapte hectare.

Mihai Oprean, administrator aqua park: L-am pregătit turiştilor facilităţi pe interior, tobogane, jacuzzi, băi de relaxare, băi turceşti, saune, am inclus în programul nostru şi masaj, iar pentru cei care vor intimitate, avem jacuzzi VIP.

Aici, doar intrarea la Aquapark ajunge la aproape 100 de lei, la care se adaugă banii pentru mâncare şi băutură. O persoană care alege să ia prânzul sau cina aici, spre exemplu, ar putea scoate din buzunar 120 de lei.

Cât costă un sejur de trei nopți la Băile Felix
În Băile Felix, prețurile pentru un sejur de trei nopți încep de la 780 de lei pe cameră și pot ajunge până la aproximativ 5.000 lei pentru un hotel de 5 stele, care include toate mesele, băuturile, mese tradiționale, acces la aquapark și spectacole artistice live. Pe litoral, tarifele pornesc de la 475 de lei pe cameră pentru trei nopți într-un hotel de 3 stele din Eforie Nord, fără servicii de masă și cu o reducere de 15% până la sfârșitul lunii aprilie, informează cancan.ro.

Prețurile pot ajunge la aproximativ 3.500 de lei cu demipensiune pentru un hotel de 4 stele din Mamaia, care include masă tradițională de Paște, acces gratuit la SPA și activități pentru copii.

La fel, în cazul unor destinații din Delta Dunării, tarifele de cazare încep de la 742 de lei pe cameră pentru o pensiune de 3 stele și pot ajunge până la aproximativ 4.300 lei pe cameră, pentru un sejur într-un hotel de 4 stele cu pensiune completă, excursii și prânz pe navă.

error: Content is protected !!