Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! „Vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană”

Updated on aprilie 30, 2024 Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! „Vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană” 1

Dan Petrescu a semnat deja cu CFR Cluj, însă contractul e valabil din vară, pentru că antrenorul a dorit o perioadă de pauză după despărțirea de Jeonbuk. Totuși, acum Dan Petrescu s-a răzgândit, a decis să nu mai aștepte până la finalul sezonului și să înceapă de acum să conducă echipa.

Dan Petrescu a semnat deja un contract valabil pentru trei ani cu CFR Cluj, dar patronul Ioan Varga (52 de ani) anunță că i-ar putea oferi tehnicianului încă un asemenea contract, iar astfel ar ajunge la un angajament de șase sezoane cu ardelenii.

”(Cu Dan Petrescu cum rămâne?) Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană. Dan a dovedit și încă dovedește. Se potrivește mănușă spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el”, a spus Ioan Varga, citat de digisport.ro.

Potrivit unui anunț făcut de Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, într-un dialog cu reporterul Digi Sport Bogdan Pop, Dan Petrescu va conduce de astăzi antrenamentele echipei. Dan Petrescu ar fi fost implicat și în pregătirea jocului cu Sepsi, câștigat de CFR Cluj cu 2-1.

Dan Petrescu va fi cel care va pregăti meciurile, cele trei rămase din acest sezon, dar nu va sta pe banca tehnică a lui CFR Cluj, pentru că angajamentul semnat este valabil începând cu 1 iulie.

”Bursucul” a început deja să creioneze lotul pentru stagiunea 2024/2025 în care are obiectivul de a aduce titlul înapoi în Ardeal. Pentru a face acest lucru, Dan Petrescu s-a decis să renunțe la mai mulți jucători din actualul lot al CFR-ului.

După cum a anunțat Ioan Varga, antrenorul de 56 de ani a făcut deja prima victimă. Patronul ardelenilor a dezvăluit că ”Bursucul” nu-l vrea pe Filippo Falco (32 de ani) din sezonul viitor la echipă.

“Filippo Falco nu va rămâne din vară. Dan Petrescu nu-l vrea”, a spus Varga. Filippo Falco a semnat cu CFR Cluj în luna februarie a acestui an la cererea lui Adrian Mutu.

Până în acest moment, italianul de 32 de ani nu a apucat să debuteze în tricoul ”Feroviarilor”. Acesta a fost rezervă neutilizată la un singur meci, umilința din Cupa României, scor 0-4, contra celor de la Corvinul.

error: Content is protected !!