Cosmin: „De 3 ani in care frecventez drumul spre Cluj …Hai sa facem un test de imaginație … faci 100 de depășiri , dar la 101 nu îți mai iese … 3 secunde și totul devine negru … poate ai noroc și nici nu exista reîncarnare (nu o sa te poți transforma într-un fluturaș)…e doar negru … nu mai exiști … te bagă într-un sac galben și ești pe marginea drumului ( ma rog ce a rămas din tine ) … se merita pentru…”

Updated on august 15, 2019 Foarte multe persoane se transformă când se urcă la volan. Încurajați de performanțele mașinii, aceștia nu mai respectă regulile de circulație și intră în depășiri periculoase. Mulți ajung în saci, adunați de cei de la SMURD.

Pe Facebook, Cosmin Dumiter a scris: „Hai sa facem un test de imaginație … faci 100 de depășiri , dar la 101 nu îți mai iese … 3 secunde și totul devine negru … poate ai noroc și nici nu exista reîncarnare (nu o sa te poți transforma într-un fluturaș), nici rai și nici iad, nici 50 de virgine care te așteaptă ( asta nu suna rău 😁) …

Cosmin: „De 3 ani in care frecventez drumul spre Cluj ...Hai sa facem un test de imaginație ... faci 100 de depășiri , dar la 101 nu îți mai iese ... 3 secunde și totul devine negru ... poate ai noroc și nici nu exista reîncarnare (nu o sa te poți transforma într-un fluturaș)...e doar negru ... nu mai exiști ... te bagă într-un sac galben și ești pe marginea drumului ( ma rog ce a rămas din tine ) ... se merita pentru...” 1

e doar negru … nu mai exiști … te bagă într-un sac galben și ești pe marginea drumului ( ma rog ce a rămas din tine ) … se merita pentru alea 20 de min care le “salvezi “ sa îți sacrifici zeci de ani ?

Eee hai sa dam vina pe autostrăzi … de 3 ani in care frecventez drumul spre Cluj, am văzut destui saci galbeni pe marginea drumului și destule resuscitări live … sa nu mai vorbim de sânge !

Acum te întreb pe tine se merita sa stai o eternitate in întuneric când mai ai atâția ani in fata ? Doar tu poți avea grija de viața ta !!! ”

error: Content is protected !!