Video Cluj: „EDUCAȚIE” Imagini halucinante într-o sală de clasă. O învăţătoare, filmată în timp ce urlă la copii

Updated on august 23, 2016 Când nervii te lasă începi să urli. Însă dacă ești învâțătoare și începi să urlii la copii ai o mare problemă. Poate ar trebui să te ocupi de altceva.

O învățătoare din Cluj a fost filmată în timp ce urlă la copii, folosind un limbaj deloc academic. Ioana Vlăsceanu, căci despre ea este vorba, este învățătoare la Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, o școală respectabilă din oraș.

Potrivit voceatransilvaniei.ro, 12 părinți și-au retras copiii din clasa învăţătoarei, iar plângerile la Inspectorat au rămas fără soluționare, deși au trecut vreo câteva luni.

“A existat o plângere atât la IȘJ cât și la școală. Școala a făcut anchetă, deoarece ea este responsabilă, fiind angajatorul direct al cadrului didactic. S-a făcut o comisie de cercetare disciplinară, s-au cercetat cele semnalate de părinți.

În Consiliul de administrație i s-a acordat sancțiune cu mustrare scrisă. (…) Nu e responsabilitatea IȘJ, noi nu putem să facem decât recomandare. Consiliul de administrație al unității de învățământ este cel care poate stabili sancțiunile; așa este legal.

Vezi aici Video:

Ele pot fi contestate la Consiliul de administrație sau, mai departe, în instanță”, a precizat Andreea Goldiș, purtător de cuvânt IȘJ Cluj.

error: Content is protected !!