Cluj: „Ce face acum primaria e atentat la viata pietonilor” Probleme cu iluminatul stradal

Updated on decembrie 17, 2014

Mai mulți clujeni au făcut o reclamație către municipalitate, pe platforma domnuleprimar.ro, în privința orelor de aprindere a iluminatului public. Cetățenii sunt nemulțumiți că iluminatul stradal nu funcționează la ore când în oraș încă este întuneric, iar în condiții meteorologice nefavorabile este aproape imposibil de observat pietonii angajați sau care doresc să se angajeze pe trecerile de pietoni.

iluminat

„Va rog sa mutati orele de stingere/pornire a iluminatului public. Ce face acum primaria Cluj-Napoca e atentat la viata pietonilor. Seara si dimineata in zilele noroase si cu ploaie, ca si sofer nu ai cum sa vezi pietonii aflati pe trotuar, in lipsa iluminatului. Am vazut zilnic accidente pe treceri de pietoni sau accidentate evitate la limita. Ar trebui sa porniti seara iluminatul stradal cel tarziu la ora 16:30, nu la 17 ca si acum. si dimineata sa stingeti dupa ora 7:30”, scrie în reclamația făcute de un cetățean, Costel.

„Sunt curios sa stiu daca cel ce decide ora de oprire/pornire a iluminatului stradal are programul de lucru de la ora 8. Singura explicatie pentru care acesta a decis intreruperea iluminatului de la ora 7.30 este ca respectivul munceste de la ora 10. Chiar nimeni cu functie de decizie nu se sesizeaza ca ceea ce se intampla in Cluj se numeste COMPLICITATE LA CRIMA? La o ora la care este intuneric bezna (7.30) si in conditii meteorlogice nefavorabile (ploaie) este aproape imposibil sa vezi pietonii angrenati in traversarea drumului.
Cu stima, cetateanul Marian Gratian”, a declarat un alt clujean, Marian Adrian Gratian.

error: Content is protected !!