(Video) A vrut să impresioneze câteva fete. Un tânăr a condus cu prietenul său pe o saltea legată de mașină

Updated on mai 2, 2024 (Video) A vrut să impresioneze câteva fete. Un tânăr a condus cu prietenul său pe o saltea legată de mașină 1

Un incident șocant a avut loc recent pe străzile din Baia Mare, unde doi tineri au pus în pericol grav propria viață și a celorlalți participanți la trafic. Unul dintre tineri s-a urcat la volanul mașinii, în timp ce celălalt stătea întins pe o saltea legată de bara de remorcare a autoturismului.

Scena periculoasă a fost filmată de un trecător și ulterior postată pe rețelele de socializare, unde a stârnit indignarea generală. Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor Biroului Rutier din Baia Mare, care au reușit să îl identifice rapid pe șofer, deși filmarea nu permitea vizualizarea numărului de înmatriculare al mașinii.

Pentru gestul său inconștient, șoferul a fost sancționat cu o amendă de aproape 2.000 de lei și i s-a retras permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, informează antena3.ro.

“În urma imaginilor primite, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale. Astfel polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din Baia Mare, și au stabilit că evenimentul s-ar fi produs aseară, în jurul orei 22.30. Nicio persoană nu a fost rănită.

Soferul a fost sancționat contraventional conform prevederilor art. 41 al. 1 din O. U. G. 195/2002, art. 77, al. 2, art. 114 al. 1 lit) b și art. 150 al. 1 lit. c) din Regulamentul de aplicare a O. U. G. 195/2002, cu amendă în valoare 1.980 lei”, potrivit IPJ Maramureș.

error: Content is protected !!