(Foto) Cum arată vila de 1 milion de euro în care trăiește Andra și Cătălin Măruță

Updated on februarie 18, 2024 (Foto) Cum arată vila de 1 milion de euro în care trăiește Andra și Cătălin Măruță 1

Andra și Cătălin Măruță au pornit de jos și au reușit, prin multă muncă și ambiție, să aibă succes. Cei doi au câștiguri generoase astfel că și locuința lor este una impresionantă. În această vilă luxoasă, familia s-a mutat în urmă cu mai bine de 5 ani și ar fi investit aproximativ 1 milion de euro.

Casa de lux a familiei Măruță este poziționată într-o zonă rezidențială și au ca vecini, personalități publice din showbiz. Astfel, Andra și Cătălin au încercat să păstreze discreția cu privire șa vila în care locuiesc. Totuși, la un moment, dat, fiica lor, Eva Măruță a publicat, în mediul online, mai multe imagini cu imobilul, scrie cancan.ro.

În fotografii, se poate observa aspectul modern al locuinței de lux atât în exterior, cât și în interior. Andra și Cătălin Măruță au ales nuanțe naturale de bej, în curte se află un gazon generos. De asemenea, în fața vilei, cuplul are o piscină pentru relaxare și distracție. Interiorul este și el fabulos. Camerele sunt foarte spațioase și luminoase, îmbinând mai multe stiluri arhitecturale.

La un moment, prezentatorul TV a dezvăluit că tot ce au el și artista au obținut singuri, fără niciun ajutor. Au muncit de la o vârstă fragedă și au reușit, cu greu, să ajungă la un nivel înalt. Acum, câștigurile lor sunt impresionante.

(Foto) Cum arată vila de 1 milion de euro în care trăiește Andra și Cătălin Măruță 2

În presă au apărut informații conform cărora Andra ar fi plătită cu 6.000 de euro pentru 45 de minute de spectacol, iar pentru show-ul de la PRO TV ar încasa 16.000 de euro. Cătălin Măruță aduce și el foarte mulți bani în casă, Salariul pentru emisiunea pe care o prezintă ar fi de 17.000 de euro. În plus, familia are foarte multe colaborări cu branduri renumite.

„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă.

Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul.”, a spus Cătălin Măruță.

(Foto) Cum arată vila de 1 milion de euro în care trăiește Andra și Cătălin Măruță 3 (Foto) Cum arată vila de 1 milion de euro în care trăiește Andra și Cătălin Măruță 4

(Foto) Cum arată vila de 1 milion de euro în care trăiește Andra și Cătălin Măruță 5

Nikos Vertis, dedicație muzicală pentru Andra: „Toată lumea te iubește

Andra a făcut o postare pe rețelele ei de socializare în care a povestit că merge la concertul lui Nikos Vertis, fiind unul dintre artiștii ei preferați. Nu, nu a mers de una singură, ci în compania lui Cătălin Măruță. Fanii au observat-o imediat în sală, iar vestea a ajuns în scurt timp la Nikos Vertis, astfel că artistul internațional nu a putut să nu-i mulțumească public pentru prezența ei printr-o dedicație muzicală.

Deși este un artist internațional, a auzit multe lucruri bune despre artista noastră, explicând că este iubită de toată lumea și nu a auzit niciodată ceva de rău despre ea. Ei bine, și așa cum era de așteptat, înainte să-i dedice melodia, mai întâi a ținut să-i facă o serie de complimente!

„Aș vrea să dedic acest cântec frumoasei mele prietene care astăzi este cu noi, Andra. O iubiți cu toții, bineînțeles. Toată lumea te iubește, știi, nu? Din primul moment în care am ajuns în România toată lumea vorbea despre tine, toată lumea te iubește. Nu am auzit ceva negativ despre tine. Felicitări! Nu doar pentru vocea ta, ci pentru personalitatea ta. Este o mare onoare că ești aici.’, a spus Nikos Vertis de pe scenă, după ce a văzut-o pe Andra Măruță în sală, potrivit viva.ro.

Andra s-a emoționat pe loc, atunci când a intrat în sală și l-a auzit pe Nikos Vertis cum cântă, însă sentimentul pe care l-a avut atunci când artistul internațional a complimentat-o și lăudat-o este greu de explicat. Nu se aștepta la un astfel de moment, însă fanii au aprins imediat telefoanele pentru a filma, astfel că mai apoi, copleșită de emoții, a ținut să mulțumească public printr-o postare pentru toate cuvintele frumoase pe care acesta i le-a spus, dar mai ales pentru prezența lui în România.

„Am de multe ori emoții când sunt pe scenă, dar de data asta am avut emoții stând în sală, ascultând unul dintre artiștii mei preferați: pe Nikos Vertis. Omul ăsta cu voce de aur mă face să cânt cu el, chiar dacă nu înteleg și nu vorbesc limba greacă. De parcă muzica lui nu era un cadou deja, mi-a făcut și bucuria de a-mi adresa câteva cuvinte foarte frumoase. Echipa lui îl anunțase că suntem în sală și cineva a și filmat. Noi eram prea emoționați si surprinși! Ne-am dus după concert să îl salutăm și să ii mulțumim. Mă bucur că a vizitat din nou România, aici va avea mereu fani un artist atât de talentat!„, a fost mesajul transmis de Andra la postarea făcută.

error: Content is protected !!