Un clujean de 80 de ani a fost găsit spânzurat în garajul din Gheorgheni

Updated on mai 8, 2024 Un clujean de 80 de ani a fost găsit spânzurat în garajul din Gheorgheni 1

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost găsit spânzurat marți seara, în jurul orei 20:15, într-un garaj din municipiul Cluj-Napoca. Incidentul a avut loc pe Aleea Meseș din cartierul Gheorgheni.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului. Din primele informații, pe corpul victimei nu au fost identificate urme vizibile de violență. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului.

Poliția a deschis o anchetă sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. Se așteaptă ca în urma cercetărilor să fie stabilite circumstanțele exacte ale incidentului.

„La data de 7 mai a.c., în jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 80 de ani a fost găsit spânzurat în garajul unui imobil din municipiul Cluj-Napoca.

În urma examinării preliminare, pe corpul acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violență. Trupul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
Sunt continuate cercetările sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!