Florin Piersic, mutat de la Cluj la București cu o aeronavă medicală SMURD

Updated on mai 7, 2024 Florin Piersic, mutat de la Cluj la București cu o aeronavă medicală SMURD 1

Florin Piersic, internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-napoca, este transferat marți seară, cu un avion SMURD, la Institutul „Matei Balș” din București, la cererea familiei sale.

Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul nu este unul de urgență, ci unul programat.
Este transferat la Institutul Matei Balș din București pentru continuarea tratamentului cu antiobiotice și a celorlalte probleme legate de proteza de genunchi. Este în stare bună, se află sub tratament”, a spus Florin Crișan, managerul spitalului.

Deși medicii din Cluj-Napoca au anunțat, marți după-amiază, că actorul se află în stare stabilă după operația pentru extragerea sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac, acum s-a luat decizia transferării sale la Institutul Matei Balș din București.

Transferul s-a făcut la solicitarea familiei. Este posibil ca zilele următoare să fie dus la un spital din străinătate, scrie G4Media. Este în stare stabila, conștient, vorbește. A fost decizia lui și a familiei, împreună cu familia au discutat cu doctorii, cei de la Cluj au discutat cu cei de la Balș. La Balș va continua tratamentul, e tratament cu antibiotice și va rezolva și problema cu proteza de la genunchi, precizează sursele G4Media.

Actorul era marți într-o stare bună, internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme”, a declarat, marţi, pentru Agerpres, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici, scrie stiripesurse.ro.

Actorul a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.

error: Content is protected !!