Cum poate CFR Cluj să câștige aproape un milion de euro fără să facă nimic

Updated on mai 7, 2024 Cum poate CFR Cluj să câștige aproape un milion de euro fără să facă nimic 1

CFR Cluj a decis în vară să-l vândă pe Simone Scuffet (27 de ani) la Cagliari pentru două milioane de euro. În afara sumei inițiale de transfer, ardelenii au mai inclus în contractul goalkeeperului clauze care, odată îndeplinite, aduc fonduri suplimentare echipei din Gruia.

Una dintre acestea, care s-a și îndeplinit deja, a fost cea conform căreia Scuffet trebuia să joace 10 meciuri pentru Cagliari în acest sezon. Odată cu atingerea acestei borne, formația din Sardinia a fost nevoită să le plătească 200.000 de euro celor de la CFR Cluj. Însă, în angajamentul portarului cu Cagliari mai este trecută o clauză importantă, care bifată, le aduce ardelenilor încă 800.000 de euro.

CFR Cluj va primi încă 800.000 de euro dacă Cagliari se salvează de la retrogradare, informează digisport.ro.

Clujenii au mai trecut în contractul lui Simone Scuffet cu Cagliari o clauză care le va aduce aproximativ 800.000 de euro dacă formația din Sardinia se salvează de la retrogradare în acest sezon.

În prezent, Cagliari, aflată pe locul al 15-lea în Serie A, cu 33 de puncte, și se află la 3 ”lungimi” distanță de Empoli (locul 18, cu 30 de puncte), prima formație aflată sub linie, cu 3 etape înainte de finalul stagiunii (care va fi la sfârșitul lunii mai).

În ultimele 3 runde din Serie A, Cagliari va mai juca cu AC Milan (în deplasare), Sassuolo (deplasare) și Fiorentina (acasă).

În actuala stagiune, Scuffet a evoluat în 28 de meciuri ca titular pentru Cagliari, în toate competițiile. În aceste meciuri, portarul a încasat 48 de goluri (în două meciuri fostul goalkeeper al CFR-ului ”a închis” poarta).

error: Content is protected !!