Cluj Arena transformat în loc pentru spital mobil pentru cei infectați cu coronavirus, dacă este cazul. La fel și noile hale din Parcurile Industriale Tetarom 1

Updated on martie 28, 2020 Consiliul Județean a anunțat că Cluj Arena și Consiliul Judetean Cluj vor fi transformate în locuri speciale pentru spitale mobile, dacă va fi cazul.

Consiliul Judetean Cluj: „Conducerea forului administrativ județean și întreg aparatul de specialitate din Consiliul Judetean Cluj iși doresc și fac tot ce le stă în puteri pentru ca această criză a sănătății publice să se încheie cât mai repede.

Cluj Arena transformat în loc pentru spital mobil pentru cei infectați cu coronavirus, dacă este cazul. La fel și noile hale din Parcurile Industriale Tetarom 1 1

✅ Deoarece trebuie să fim pregătiți, Presedintele Consiliului Județean, domnul Alin Tișe, a cerut ca noile hale din Parcurile Industriale Tetarom 1, edificate prin proiectul cu finanțare europeană, să fie pregătite pentru a primi, la nevoie, unități medicale mobile. Sperăm, totuși, să nu ajungem la o astfel de măsură.

✅ Același lucru l-a solicitat Președintele Consiliului Județean și în cazul Cluj Arena.

✅ În ambele locații trebuie să se asigure accesul securizat în perimetru, incinte cu temperatură controlată, acces la utilități, verificarea și, după caz, extinderea rețelei de curent.

✅ Nu facem nicio economie de la măsurile destinate protejării sănătății clujenilor”.

error: Content is protected !!