(Foto) Paszkany îi face toate poftele noii sale iubite. Plimbare cu elicopterul în Dubai: „Când nu ai chef să iei mașina”

Updated on aprilie 25, 2024 Arpad Paszkany, fostul patron al lui CFR Cluj, are o nouă iubită. Acesta se iubește cu Antonela Pătruț, o fostă chelneriță din Călărași, ce duce o viață de lux de ceva timp. Fosta ispită de la Insula Iubirii a căutat oameni plini de bani, în ultimul timp. Paszkany este al șaselea cel mai bogat român de etnie maghiară, cu o avere estimată la peste 33 de milioane de euro.

Ajuns la 52 de ani, omul de afaceri nu uită de plăcerile vieții. Și-a făcut o nouă iubită, după ce s-a despărțit de Anne, fosta dansatoare a Andrei Maruță, cu care s-a căsătorit în 2016. El a mai avut anterior o relație cu Kinga, scrie playsport.ro.

Acum, Antonela este femeia care i-a luat inima lui Paszkany. Și nu doar inima: acesta investește mult în plăcerile iubitei sale, iar ea nu ezită să își arate ”aroganțele” pe social-media. Recent, a pus o poza dintr-un elicopter, din Dubai, alături de descrierea: ”Cînd nu ai chef să iei mașina”. Paszkany apare și el în poză.

(Foto) Paszkany îi face toate poftele noii sale iubite. Plimbare cu elicopterul în Dubai: „Când nu ai chef să iei mașina” 1

Antonela a postat și o poză de la un restaurant cu stea Michelin, din Dubai. Este vorba despre un restaurant de lux, din incinta Burj Al Arab, unde preparatele costă mii de euro.

(Foto) Paszkany îi face toate poftele noii sale iubite. Plimbare cu elicopterul în Dubai: „Când nu ai chef să iei mașina” 2

Banii lui Pazkany merg și spre haine scumpe. Și-a luat, recent, o pereche de tocuri roz, de la Jimmy Choo, care costă aproape 1.700 de euro, dar și o pereche de tocuri negre, care au un preț de 1.350 de euro, produse de Rene Caovilla.

După ce s-au afișat pe rețelele sociale, Antonela Pătruț a anunțat că ea și omul de afaceri s-au mutat deja împreună și locuiesc în mai multe locații.

”Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella.

Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a spus Antonela Pătruț, potrivit click.ro.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie, într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun…ceea ce pe mine mă atrage foarte mult”, a declarat Antonela Pătruț.

Chiar dacă sunt împreună de aproximativ două luni, Antonela Pătruț nu exclude o căsătorie în viitor cu Arpad Paszkany. Milionarul a divorțat de Anamaria Feher (32) după un mariaj de 7 ani.

Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a mai spus ea.

error: Content is protected !!