Zboruri directe de la Aeroportul Cluj. Join UP! lansează vacanțe de vară începând de la 175 de euro cu zboruri directe din Cluj

Updated on aprilie 25, 2024 Zboruri directe de la Aeroportul Cluj. Join UP! lansează vacanțe de vară începând de la 175 de euro cu zboruri directe din Cluj 1

Tur-operatorul internațional Join UP! lansează în România vacanțe de vară de la 175 de euro și zboruri directe din 10 orașe din România, inclusiv din Cluj. Cipru, Tunisia, Tenerife sau Creta sunt destinațiile vedetă din această vară pe care pariază companiile de turism.

Tur-operatorul Join UP!, partenerul de vacanțe al principalelor agenții de turism din România, prezintă portofoliul pentru vara 2024. Destinațiile-vedetă din vara aceasta sunt Cipru, Tunisia și Tenerife, tot mai în vogă pentru turiști, alături de binecunoscutele Creta (Grecia), Egipt sau Antalya (Turcia), care rămân preferate de peste 50% dintre români când vine vorba de vacanțe.

Statisticile Eurostat arată că Cipru conduce în topul destinațiilor cu cea mai mare creștere în popularitate, înregistrând peste 20% mai mulți turiști în ultimul an. De altfel, europenii merg tot mai des în vacanțe, turismul în Europa fiind în creștere, cu un avans de 6% în 2023 față de anul anterior, reprezentând 2.9 miliarde nopți de cazare.

Turiștii români au început să se orienteze și către alte destinații față de clasicele Grecia și Turcia – precum Cipru și Tenerife, sau mai exotice, dar totuși aproape de casă, precum Tunisia. Printre motive se numără dorința pentru experiențe autentice și diversitate culturală, pe lângă ospitalitate și peisaje deosebite, scrie ziuacargo.ro.

Ofertele Join UP! către aceste destinații includ zbor direct în regim charter, cazare la hoteluri verificate calitativ, transfer aeroport, ghid, regim de mese conform dorinței clientului și asistență turistică 24/7.

O vacanță în această vară pornește de la 175 euro în Antalya (7 nopți, hotel 3*, zbor inclus, transfer si masa conform ofertei), 339 euro în Creta, 447 euro în Egipt, 585 euro în Cipru, 572 euro în Tunisia sau 666 euro în Tenerife.

JoinUP! va opera zboruri charter către aceste destinații din 10 orașe ale țării, cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău, Brașov, Târgu Mureș, Oradea și Baia Mare.

Majoritatea destinațiilor vor fi operate prin flotă proprie, de SkyUp Airlines, partenerul strategic al touroperatorului, ceea ce poate însemna orare de zbor avantajoase, ce permit turiştilor să petreacă mai mult timp la destinaţie.

,,Rădăcinile noastre internaționale, construite în cei peste 14 ani de existență JoinUP, ne permit să accesăm cele mai bune oferte pentru turiștii români. Oricine merită o vacanță, de aceea operăm plecări din tot mai multe orașe din România și suntem în permanentă extindere. Peste 40.000 de turiști români au mers în vacanță cu noi anul trecut”, spune Marius Surdu, CEO al Join UP! România.

Turoperatorul lucrează la extinderea ofertei cu mai multe destinații pentru sezonul următor.

Pachetele de vacanță beneficiază de scrisoare de garanţie bancară (cash collateral) în favoarea Ministerului Turismului, pentru asigurarea pachetelor de călătorie, conform OUG 2/2018.

Compania Join UP! este în plină expansiune, fiind prezentă în 9 țari din Europa, printre care Ucraina, Moldova, Kazahstan, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Cehia și România.

Entitățile sub brandul Join UP! distribuie pachete turistice prin intermediul a 10.000 de agenții de turism pe toate piețele pe care operează. Peste 5.5 milioane de turiști aleg să meargă în vacanță cu Join UP!, în fiecare an.

error: Content is protected !!