Cluj: Trei tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina într-o curte

Updated on martie 24, 2024 Cluj: Trei tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina într-o curte 1

Pompierii din Dej au intervenit duminică dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Stoiana, comuna Cornești, județul Cluj. „Echipajele operative au găsit la fața locului un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, într-o curte. Din fericire, nu au existat victime încarcerate, însă trei tineri au necesitat îngrijiri medicale.

Cu toții erau conștienți și cooperanți, dar prezentau, la o primă evaluare, multiple traumatisme. Astfel, cei trei au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital pentru tratament de specialitate. La misiune au luat parte pompierii de la Punctul de Lucru Gherla cu o autospecială cu modul de descarcerare, în vreme ce partea medicală a fost asigurată de o ambulanță SMURD și două echipaje SAJ”, transmite ISU Cluj.

Mașină făcută SCRUM la Câmpia Turzii
Sâmbătă seara, echipele de pompieri din Turda au fost solicitate să intervină în municipiul Câmpia Turzii pentru a stinge un incendiu care a provocat distrugerea completă a unui autoturism.

Când forțele ISU Cluj au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. Din fericire, în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, a transmis ISU Cluj.

Deși există suspiciuni că incendiul ar fi fost cauzat de o defecțiune la compartimentul motor al vehiculului, autoritățile nu au putut confirma cu certitudine acest lucru până în acest moment.

Cluj: Trei tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina într-o curte 2

Pompierii au intervenit prompt pentru a stinge flăcările și a limita extinderea focului la alte vehicule sau clădiri din apropiere, iar echipajele de investigații au început cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

error: Content is protected !!