Cluj. Ești pregătit? Drumul care traversează Floreștiul intră în șantier. Lucrările continuă și când încep elevii școala

(Last Updated On: August 14, 2019)

Drumul Național 1, care face legătura dintre Cluj Napoca și Florești, una dintre cele mai aglomerate șosele din România, intră în reparații capitale.

Lucrările demarează luni, 19 august, și se vor încheia pe 8 octombrie, la o lună după începerea anului școlar.

Horia Sulea a scris pe Facebook: „Potrivit unei informări primite de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) / Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, începând de luni, 19 august, vor debuta lucrările de reabilitare a DN1 (Covoare asfaltice cu MAS16 cu frezare 4 cm și marcaje rutiere pe tronsonul DN1 km 481+500 – 486+500).

Cluj. Ești pregătit? Drumul care traversează Floreștiul intră în șantier. Lucrările continuă și când încep elevii școala 1

Lucrările de construcție a drumurilor vor avea loc până pe 8 octombrie. Administratorul DN1, CNAIR / DRDP, a anunțat de asemenea că executantul va începe lucrările cu decopertarea stratului de asfalt existent, toate lucrările urmând a avea loc pe timpul nopții”.