Cluj: au început lucrările de supralărgire și modernizare a străzii Bună Ziua. Emil Boc: „„La finalizarea lucrărilor, strada Bună Ziua va avea trei benzi de circulatie: o bandă de coborâre și două benzi la urcare…”

Updated on iulie 16, 2019 Lucrările pentru supralărgirea și modernizarea străzii Bună Ziua au demarat astăzi, 16 iulie. Până în acest moment au fost parcurse etapele de documentație necesare pentru autorizație, licitație, cadastrare și exproprieri.

Proiectul prevede lărgirea străzii de la intersecția cu Calea Turzii până la intersecția cu străzile Măceșului – Trifoiului – Fagului.

Cluj: au început lucrările de supralărgire și modernizare a străzii Bună Ziua. Emil Boc: „„La finalizarea lucrărilor, strada Bună Ziua va avea trei benzi de circulatie: o bandă de coborâre și două benzi la urcare...” 1

„La finalizarea lucrărilor, strada Bună Ziua va avea trei benzi de circulatie: o bandă de coborâre (dinspre Calea Turzii spre intersecția cu străzile Măceșului – Trifoiului) și două benzi la urcare. De asemenea, sunt prevăzute benzi pentru biciclete și trotuare pe ambele părți ale străzii și alveole pentru copaci”, anunță primarul Emil Boc. 

Termenul de execuție a lucrării este de 12 luni, valoarea totală a proiectului fiind de 19.750.583 lei cu TVA, din care 1.692.676 lei este valoarea expropierilor.

Cluj: au început lucrările de supralărgire și modernizare a străzii Bună Ziua. Emil Boc: „„La finalizarea lucrărilor, strada Bună Ziua va avea trei benzi de circulatie: o bandă de coborâre și două benzi la urcare...” 2 Cluj: au început lucrările de supralărgire și modernizare a străzii Bună Ziua. Emil Boc: „„La finalizarea lucrărilor, strada Bună Ziua va avea trei benzi de circulatie: o bandă de coborâre și două benzi la urcare...” 3

Vor fi executate următoarele lucrări: de înlocuire și deviere, respectiv lucrări la rețelele edilitare (canalizare, apă, gaz, electricitate, telefonie, iluminat public) și branșamentele aferente acestora. Pentru preluarea apelor pluviale se va înființa o rețea de canalizare și se vor monta recipienți pluviali.

Semnalizarea lucrărilor se va face prin indicatoare rutiere de către executant, iar lucrările se vor executa pe tronsoane, fără închiderea străzii.

Cluj: au început lucrările de supralărgire și modernizare a străzii Bună Ziua. Emil Boc: „„La finalizarea lucrărilor, strada Bună Ziua va avea trei benzi de circulatie: o bandă de coborâre și două benzi la urcare...” 4 Cluj: au început lucrările de supralărgire și modernizare a străzii Bună Ziua. Emil Boc: „„La finalizarea lucrărilor, strada Bună Ziua va avea trei benzi de circulatie: o bandă de coborâre și două benzi la urcare...” 5

Pentru conducătorii auto care sunt în tranzit, alternativa de circulație este pe străzile Mihai Românul și Măceșului.

error: Content is protected !!