Sorin: „Daca se poate la Cluj, se poate in toata țara!” Reacții la interviul Emil Boc-George Buhnici.Victor Rosca: „Este de interes pentru clujeni, indiferent dacă susțin sau nu actuala conducere a primăriei….este de admirat automatizarea unor servicii în cadrul a …”

Updated on iunie 5, 2019 Continuă reacțiile la interviul acordat de primarul Emil Boc lui George Buhnici, într-un autobuz electric din Cluj.

Victor Rosca: „Pe scurt – este un interviu realizat de George Buhnici și cred că este de interes pentru clujeni, indiferent dacă susțin sau nu actuala conducere a primăriei. Observ folosirea greșită a unor termeni tehnici (precum acel exemplul de aplicare blockchain), dar este de înțeles (este un subiect tehnic și accentul în acest interviu nu cade pe partea tehnică, așa cum nici acest text nu este un exemplu de scris corect 😀 )

Sorin: „Daca se poate la Cluj, se poate in toata țara!” Reacții la interviul Emil Boc-George Buhnici.Victor Rosca: „Este de interes pentru clujeni, indiferent dacă susțin sau nu actuala conducere a primăriei....este de admirat automatizarea unor servicii în cadrul a ...” 1

totuși este de admirat automatizarea unor servicii în cadrul administrației publice (până și eu am reușit să-mi plătesc impozitul online :p ), totuși, sper ca in the end să fie automatizate cât mai multe servicii.

Chiar dacă ultimele 5 minute de interviu au fost realizate în lipsa unui bilet valid (cumpar bilete doar prin SMS și știu ca valabilitatea lui este de 45 minute, pe când interviul durează 50 min 😀 ) este prezentată direcția de dezvoltare / planurile pe viitor ale administrației publice actuale”.

Olivia Popa: „Asta pentru cei care se mai intreaba de ce ardelenii sunt altfel….pentru ca stim sa ne adaptam si sa adoptam strategiile viitorului……abia astept sa ma plimb cu metroul in Cluj🤩🥰

Danut David: „ Primaria Pascani, Dumitru Pantazi, Gabriela Nedelcu
Luați câteva lecții de la un primar care are o gândire orientată spre dezvoltarea orașului de care este răspunzator!

Mai accesați și voi niște fonduri europene pentru dezvoltarea orașului (digitalizare, renovare școli, parcuri, spitale, infrastructură rutieră, etc). Acestea vor atrage și mai mulți investitori în zonă și în felul acesta se va mai ridica și nivelul de trai al locuitorilor orașului.

Nu mai țineți orașul izolat și captiv pentru că nu este al vostru pe persoană fizică!
Nu-i mai țineți prizonieri pe oameni pentru că interesele și orgoliile voastre primează!

Mai ieșiți un pic din bula voastră unde vi se pare că totul e superb și mai vedeți puțin cam care mai sunt standardele!”

Vlad Miculici: „Un interviu destul de lung, care insa mie mi-a facut placere sa-l vad 🙂 .
Ca mai sunt MULTE lucruri de pus la punct in oras – e clar pentru toti cei care stam aici, insa trend-ul e unul corect si cine nu vede treaba asta nu are decat sa faca o scurta comparatie cu ceea ce se intampla in alte orase 😉 .
Daca e un interviu “platit” sau nu, nu stiu, insa intotdeauna am fost de parere ca marketing-ul si PR-ul sunt indispensabile in vremurile noastre, inclusiv (sau mai ales) in administratie. Atata timp cat “dublezi” ceea ce SPUI si PROMITI cu ceea ce FACI ai sanse mari sa poti iesi pe strada si sa-ti zambeasca lumea in loc sa ai nevoie de escorta 😛 .

Concluzia mea : I love this city 😎!

P.S. Nu stiu daca am auzit o singura data macar in vorbele primarului cuvantul “eu”, eventual “primaria si consiliul local” si cam atat. Ceea ce arata niste chestii totusi ……”

Gabi Sorin: „Daca se poate la Cluj, se poate in toata țara!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!