Costi Mocanu: „Campioana României, CFR Cluj, a început in turul 2 preliminar al Champions. A fost bătută de Malmo si de Dudelange. Si Ajax Amsterdam a început in turul 2 preliminar al Champions. Clujul se pregătește de meciul cu Astra. Ajax se pregătește de finala de la Madrid. Cum spuneam …”

Updated on mai 5, 2019 Clubul CFR Cluj este ironizat de Costi Mocanu pentru modul cum a gestionat începutul de campionat, cu eliminarea rușinoasă din cupele europene.

Costi Mocanu: „Gica Hagi cere ca UEFA sa ne garanteze un loc in grupele Champions. Campioana României, CFR Cluj, a început in turul 2 preliminar al Champions. A fost bătută de Malmo si de Dudelange. Si Ajax Amsterdam a început in turul 2 preliminar al Champions.

Clujul se pregătește de meciul cu Astra. Ajax se pregătește de finala de la Madrid. Cum spuneam, Gica Hagi vrea ca UEFA sa-i dea României un loc in grupele Champions. Weekend plăcut”.

Costi Mocanu: „Campioana României, CFR Cluj, a început in turul 2 preliminar al Champions. A fost bătută de Malmo si de Dudelange. Si Ajax Amsterdam a început in turul 2 preliminar al Champions. Clujul se pregătește de meciul cu Astra. Ajax se pregătește de finala de la Madrid. Cum spuneam ...” 1
(Ajax Amsterdam)

Dan Petrescu a recunoscut că nu se aştepta la parcursul pe care l-a avut Ajax în actualul sezon al Ligii Campionilor. “Lăncierii” au câştigat meciul tur din semifinalele competiţiei, 1-0, cu Tottenham, însă antrenorul CFR-ului merge pe mâna catalanilor de la FC Barcelona în marea finală, informează Telekom Sport.

“Eu sunt convins că Barcelona va câştiga trofeul, de mult am spus asta, anul ăsta e anul Barcei. La cum joacă Ajax, vă spun sincer, cum a spus şi Trapattoni când s-a lăsat, că nu înţelege fotbalul. Şi a câştigat vreo 70 de trofee. Nici eu nu înţeleg cum Ajax reuşeşte să elimine Juventus, să bată Tottenham. Înseamnă că e în stare să bată şi Barcelona.

Pentru mine, cât timp va juca Messi, Barcelona e favorită mereu. A fost cel mai bun jucător şi este din istoria fotbalului. Nu se compară. Şi Ronaldo e bun, şi Maradona, genii, dar Messi are ceva în plus, asta e opinia mea” , a declarat Dan Petrescu.

error: Content is protected !!