Cluj. USR-PLUS bate PNL? Suciu Calin: „Cam așa arată „plăcinta clujeană” ! Mi-aș dori mult ca încrederea pe care ne-o arată clujenii să se extindă și în restul țării …ingineri,anteprenori, medici, juriști, arhitecți, specialiști, care știu să apere interesele celor care crează cu capul sau cu mâinile plus-valoare. E adevărat că …”

Updated on mai 23, 2019 Duminică au loc alegerile europarlamentare. Dacă la nivel național PNL este pe primul loc (potrivit ultimului sondaj IMAS), la Cluj este pe locul doi, cu 20,1%. Pe primul loc este Alianța USR Plus cu 36%. PSD are doar 12,9%

Pe Facebook, Suciu Calin: „Cam așa arată „plăcinta clujeană” ! Mi-aș dori mult ca încrederea pe care ne-o arată clujenii să se extindă și în restul țării, pentru că niciun partid nu a adunat atâția oameni de calitate ca noi și de data asta nu politruci, ci cetățeni integri din societatea civilă, ingineri, anteprenori, medici, juriști, arhitecți, specialiști, care știu să apere interesele celor care crează cu capul sau cu mâinile plus-valoare. E adevărat că populația e încă reticentă și nu se riscă, dar sunt câteva argumente care ar trebui să le dea de gândit.

Cluj. USR-PLUS bate PNL? Suciu Calin: „Cam așa arată „plăcinta clujeană” ! Mi-aș dori mult ca încrederea pe care ne-o arată clujenii să se extindă și în restul țării ...ingineri,anteprenori, medici, juriști, arhitecți, specialiști, care știu să apere interesele celor care crează cu capul sau cu mâinile plus-valoare. E adevărat că ...” 1

-PNL-ul pe care-l consideră un refugiu, e de fapt precum PMP-ul, tot sistemul, doar o altă față ceva mai spălată a PSD. În rest aceiași baroni, aceleași conexiuni mafiote, care dijmuiesc statul și banul public.

Aceeași mentalitate antidemocrată și rapace! Aceste partide în afară de bani, sunt aproape total lipsite de consistență. Compuse doar din baroni și din mercenarii tocmiți să „facă frumos” în jurul lor, sau să saboteze opoziția reală cu fluturași otrăviți cum s-a întâmplat la Cluj.

-Alde e doar o fiță a profitorilor sistemului, care nu recunosc că sunt de fapt pesediști get beget, cu acte în regulă!

-UDMR-ul e o uniune la fel de toxică dacă nu mai toxică decât PSD-ul, pentru că pe lângă cuibul de profitori aliați cu sistemul care e, și-a și mințit dintotdeuna grav electoratul. Sub pretextul obținerii unor drepturi iluzorii, le-a pus la toți maghiarii șapca roșie cu cozoroc rusesc pe cap și din păcate maghiarii nu înțeleg că alianța UDMR cu forțele cele mai distructive pentru națiune și pentru UE, îi scoate din Europa și pe ei, sau cel puțin le anhilează autonomia de expresie politică.

-Despre Pro România nu mai discut, că e clar unde se va duce după ce PSD scapă de Dragnea”.

Potrivit ultimului sondaj IMAS înainte de alegeri, partidele sunt cotate astfel:
PNL 28,5%
PSD 21%,
Alianța 2020 USR-PLUS 19,6%
Cluj. USR-PLUS bate PNL? Suciu Calin: „Cam așa arată „plăcinta clujeană” ! Mi-aș dori mult ca încrederea pe care ne-o arată clujenii să se extindă și în restul țării ...ingineri,anteprenori, medici, juriști, arhitecți, specialiști, care știu să apere interesele celor care crează cu capul sau cu mâinile plus-valoare. E adevărat că ...” 2
Pro România 9,9%
ALDE 9,8%,
PMP 6,2%
UDMR 3,8%

error: Content is protected !!