Accident Cluj. Două mașini lovit în Mănăștur. „Omul “ deloc inconstient “ avand marca FORD a efectuat virajul la dreapta “peste” mine ! De pe banda 2 (langa axul drumului)”

Updated on ianuarie 23, 2019 Două autoturisme s-au ciocnit marți seara în Mănăștur, vizavi de Toscana. Din rpimele informații, un șofer ar fi efectuat virajul la dreapta fără să se asigure.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Nelu Abrudan a postat fotografii cu mesajul: „Accident în Manastur vizavi de Toscana”
Accident Cluj. Două mașini lovit în Mănăștur. „Omul “ deloc inconstient “ avand marca FORD a efectuat virajul la dreapta “peste” mine ! De pe banda 2 (langa axul drumului)” 1

Accident Cluj. Două mașini lovit în Mănăștur. „Omul “ deloc inconstient “ avand marca FORD a efectuat virajul la dreapta “peste” mine ! De pe banda 2 (langa axul drumului)” 2

Catalin Pop: Omul “ deloc inconstient “ avand marca FORD a efectuat virajul la dreapta “peste” mine ! De pe banda 2 (langa axul drumului). Ca sa nu va apucati iar de judecat ca sofer de BMW si inconstienta cum va place voua !

error: Content is protected !!