Se mută la Cluj?! Andre Rieu anunță al treilea concert la BT Arena. Două spectacole sunt sold out. André Rieu: „ „Dragi fani din România! Sper că ați avut un weekend minunat și ați sărbătorit cu bucurie Ziua Națională! Vă mulțumesc foarte mult pentru…”

Updated on decembrie 3, 2018 Violonistul olandez, Andre Rieu, a anunțat cel de-al treilea concert la Sala Polivalentă, BT Arena, din Cluj Napoca.

Inițial, André Rieu a vândut în numai trei ore 7500 de bilete la primul său concert programat la Cluj-Napoca și a decis să anunțe un nou show. Povestea s-a repetat, alte 7500 de bilete s-au vândut în ritm alert. De Ziua Națională toate locurile erau deja ocupate pe BT Arena. 15.000 de spectatori entuziasmați și-au programat (cel puțin) câte un concert André Rieu pentru 2019.

Se mută la Cluj?! Andre Rieu anunță al treilea concert la BT Arena. Două spectacole sunt sold out. André Rieu: „ „Dragi fani din România! Sper că ați avut un weekend minunat și ați sărbătorit cu bucurie Ziua Națională! Vă mulțumesc foarte mult pentru...” 1

Mesajele și reacțiile pozitive ale fanilor din România și din țările învecintate, l-au determinat pe celebrul violonist să adauge încă un concert în programul turneului său mondial din 2019. prin urmare, André Rieu și Johann Strauss Orchestra vor concerta și sâmbătă, pe 6 aprilie, începând cu ora 20:00, anunță infomusic.ro.

Anunțul a fost făcut și pe Facebook de violonist.

„Dragi fani din România!

Sper că ați avut un weekend minunat și ați sărbătorit cu bucurie Ziua Națională!

Vă mulțumesc foarte mult pentru minunata reacție și pentru întâmpinarea pe care ne-o faceți de fiecare dată! Cele două concerte sunt deja sold-out și este extraordinar!

Se mută la Cluj?! Andre Rieu anunță al treilea concert la BT Arena. Două spectacole sunt sold out. André Rieu: „ „Dragi fani din România! Sper că ați avut un weekend minunat și ați sărbătorit cu bucurie Ziua Națională! Vă mulțumesc foarte mult pentru...” 2

Prin urmare, sunt foarte bucuros să anunț un al treilea concert, care va avea loc pe 6 aprilie 2019, la BT Arena din Cluj-Napoca.

De asemenea, le-am dat această veste și colegilor mei din orchestră, și sunt la fel de entuziasmați ca mine!

Ne vedem curând.
Cât de minunat!
Cu multă dragoste, André”.

 

error: Content is protected !!