Cluj. Tudor Galos: „Dragă Tolo, Citind articolul tău patriotic cu “112” despre Alianța Vestului și insinuările tale cum că acest proiect ar reprezenta o separare față de România nu …Alianța Vestului nu înseamnă o secesiune față de România. Este însă un semnal clar că Bucureștiul nu își face treaba. Birocrați, incompetenți, hoți, penali …Birurile către stăpânirea din București vor fi plătite în continuare. Acel bec luminat din sala din …”

Updated on decembrie 12, 2018 Jurnalistul Cătălin Tolontan a insinuat ieri că Alianța Vestului este o formă de separatism teritorial. Clujul, Timișoara, Aradul și Oradea s-au asociat doar pentru accesarea fondurilor europene direct de la Bruxelles, fără blocajul de la București. Miliarde de euro sunt blocate de incompetenții din minnisterele bucureștene.

Tudor Galos: „Dragă Tolo,Citind articolul tău patriotic cu “112” despre Alianța Vestului și insinuările tale cum că acest proiect ar reprezenta o separare față de România nu pot să nu îmi amintesc de radiațiile din Victoriei și cum ne ucid ele.

Era să fie un subiect bun dacă exista o minimă cercetare care să arate că nu este niciun subiect…

Cluj. Tudor Galos: „Dragă Tolo, Citind articolul tău patriotic cu "112" despre Alianța Vestului și insinuările tale cum că acest proiect ar reprezenta o separare față de România nu ...Alianța Vestului nu înseamnă o secesiune față de România. Este însă un semnal clar că Bucureștiul nu își face treaba. Birocrați, incompetenți, hoți, penali ...Birurile către stăpânirea din București vor fi plătite în continuare. Acel bec luminat din sala din ...” 1
Alianța Vestului nu înseamnă o secesiune față de România. Este însă un semnal clar că Bucureștiul nu își face treaba. Birocrați, incompetenți, hoți, penali – o, da, mulți chiar din Vestul României! Care nu au făcut absolut nimic. Când autoritățile nu vin să îți facă drum ți-l mai faci și singur. Și despre asta este vorba – aceste orașe își pot gospodări și o infrastructură între ele.

Birurile către stăpânirea din București vor fi plătite în continuare. Acel bec luminat din sala din Timișoara de care spui că este conectat la o infrastructură națională este un bec a cărui energie este plătită de Timișoreni. Energia aia nu este pe moca. Și ghici ce, dacă Primăria își trage niște panouri solare nu mai plătește nimic. Da, iată, panourile solare și energia alternativă distrug România (nu mă cita, am trecut prin Victoriei și m-au zăpăcit radiațiile).

Vorbești de eroii de la Stalingrad. Interesant, ar fi putut fi acolo și transilvăneni mulți. N-au fost căci da, România își dăduse jumătate din Transilvania Ungariei fără un glonț tras. La pachet cu Basarabia, Bucovina, Cadrilaterul. Fără un glonț tras! Și ghici ce, venea Horthy…

Bunica mea, copil, alături de familia ei au fost refugiați din Oradea la Brașov. Da, da, cu tot ce înseamnă termenul de “refugiat”, vezi acuma la televizor… Între timp Horthy mână liberă a curățat nu doar români abandonați de România ci și evrei și alte naționalități.

Dar hei, Bucureștiul a fost salvat, și România a continuat să existe sau așa ceva.
Nu, nu vrea nimeni o separare de România. Dar da, vrem să fim lăsați să facem treabă.

error: Content is protected !!