Foto Cluj. Marius: „Sâmbătă am fost tamponat în acea intersecție … Mare atenție la sensul giratoriu din Mărăști. Se respectă marcajele de pe asfalt. De exemplu …”

Updated on august 20, 2018 Un șofer tamponat în sensul giratoriu din Mărăști atrage atenția șoferilor asupra marcajelor existente.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj,Costin Marius a postat fotografii cu mesajul: „Mare atenție la sensul giratoriu din Mărăști. Se respectă marcajele de pe asfalt. De exemplu cel ce vine pe banda 2, dinspre piata Mărăști are marcaj de iesire spre Aurel Vlaicu.

Dacă vrea să facă stanga pe Fabricii, trebuie să acorde prioritate celui de pe banda 3(de langa rondou), care are marcaj in față spre aurel vlaicu, dar si in stanga pe fabricii. Nu mai e ca pe vremuri cel de pe banda 1 sau 2 se poate invarti in sens si cei de pe benzile din stanga trebuie să îi acorde prioritate.

Foto Cluj. Marius: „Sâmbătă am fost tamponat în acea intersecție ... Mare atenție la sensul giratoriu din Mărăști. Se respectă marcajele de pe asfalt. De exemplu ...” 1 Foto Cluj. Marius: „Sâmbătă am fost tamponat în acea intersecție ... Mare atenție la sensul giratoriu din Mărăști. Se respectă marcajele de pe asfalt. De exemplu ...” 2 Foto Cluj. Marius: „Sâmbătă am fost tamponat în acea intersecție ... Mare atenție la sensul giratoriu din Mărăști. Se respectă marcajele de pe asfalt. De exemplu ...” 3 Foto Cluj. Marius: „Sâmbătă am fost tamponat în acea intersecție ... Mare atenție la sensul giratoriu din Mărăști. Se respectă marcajele de pe asfalt. De exemplu ...” 4 Foto Cluj. Marius: „Sâmbătă am fost tamponat în acea intersecție ... Mare atenție la sensul giratoriu din Mărăști. Se respectă marcajele de pe asfalt. De exemplu ...” 5

Sâmbătă am fost tamponat în acea intersecție, iar azi la constatări a zis clar d-nul polițist ca se respectă marcajele de pe asfalt”.

Cigan Vlad adica cel de pe banda 3 (de langa rondou), cand iese din sens, nu trebuie sa acorde prioritate de dreapta celui care vine pe banda 2 ?
Radu Genis Corect
Cigan Vlad nu stiu cat de corect e Foto Cluj. Marius: „Sâmbătă am fost tamponat în acea intersecție ... Mare atenție la sensul giratoriu din Mărăști. Se respectă marcajele de pe asfalt. De exemplu ...” 6 chiar daca e sens giratoriu cu marcaje suplimentare, cand schimbi banda, acorzi prioritate…asa ma gandesc ca ar fi normal Foto Cluj. Marius: „Sâmbătă am fost tamponat în acea intersecție ... Mare atenție la sensul giratoriu din Mărăști. Se respectă marcajele de pe asfalt. De exemplu ...” 6
Radu Genis Pai daca tu esti pe B3 si iesi din sens, marcajul e asa facut astfel incat nu schimbi banda.
Rares Ioan Și, deci, prin urmare, nu e sens giratoriu atunci. Trebuie văzut dacă mai sunt indicatoare de sens giratoriu, sau ai doar cedează trecerea când intri în “intersecție”…
error: Content is protected !!