Cluj. Becali RADE de transferul GALACTIC al lui CFR Cluj: “Cand o sa puna piciorul pe minge iti vine sa razi!” Ce spune Iuliu Mureșan de Julio Baptista

Updated on august 19, 2018 CFR Cluj a reușit să dea o lovitură de imagine și să-l transfere pe Julio Baptista, care a jucat și la Real Madrid. Gigi Becali râde de transferul clujenilor.

Atacantul de 36 de ani nu-l sperie pe patronul FCSB.

“Nu-l cunosc pe Julio Baptista, habar n-am. Sa-l intreaca pe Gnohere la goluri? Facem glume sau ce? Nu vreau sa vorbesc de ei. Un jucator care nu joaca doi ani, cand il bagi sa joace razi, te-apuca rasul. Nu zic neaparat de el, in general asa se intampla”, a spus Becali.

Cluj. Becali RADE de transferul GALACTIC al lui CFR Cluj: "Cand o sa puna piciorul pe minge iti vine sa razi!" Ce spune Iuliu Mureșan de Julio Baptista 1

În vârstă de 36 de ani, brazilianul nu a mai jucat din 2016, însă directorul general al campioanei, Iuliu Mureşan, nu-și face griji. Oficialul a dezvăluit că cel poreclit “Bestia” stă excelent din punct de vedere fizic.

“În primul rând, m-a impresionat din punct de vedere fizic. Are un fizic impresionant, este un pachet de mușchi. Nu a venit deloc gras, cum vin mulți fotbaliști, care fac o pauză de două luni. El a venit fit. I se spune ‘Bestia’ din cauza fizicului, dar altfel, este un om foarte bun, deosebit. Va fi un exemplu pentru toți din vestiar. La antrenament a venit cu o oră înaintea celorlalți și la final, jucătorii au plecat și el este încă la sală”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Pro TV.

În plus, Mureșan a vorbit și despre motivul pentru care Baptista a ales să semneze cu CFR.

“Nu a venit pentru bani, el stă bine financiar, pentru că a avut contracte bune peste tot. Nu a mai putut să stea departe de fotbal şi să joace doar în demonstrative. Ne-am ajutat reciproc. A acceptat condiţiile clubului”, a declarat Mureşan, la Digi Sport Matinal.

Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA: „Bun venit, Julio Baptista! Suntem bucuroși să vă anunțăm că am perfectat transferul lui Julio Baptista, fostul mijlocaș al lui Real Madrid, Arsenal și AS Roma!

Cluj. Becali RADE de transferul GALACTIC al lui CFR Cluj: "Cand o sa puna piciorul pe minge iti vine sa razi!" Ce spune Iuliu Mureșan de Julio Baptista 2

Fotbalistul brazilian are 112 goluri marcare în întreaga carieră, perioadă în care a bifat 355 de meciuri în toate competițiile și vine în Gruia pentru a ne ajuta în atingerea obiectivelor stabilite!

Îi urăm “bun venit” în familia CFR și mult succes în tricoul “alb-vișiniu”!

Bem vindo, Julio!”

error: Content is protected !!