Cluj. Hari Bucur-Marcu: „Deci, la finalul mandatului actualului guvern, de la Giurgiu la Cluj se va circula astfel: Giurgiu – București pe calea apei de canal navigabil cu schi-jet de mare viteză (20 minute) + București – Curtea de Argeș pe calea ferată ultra-rapită suspendată pe șină magnetică (15 minute) + Curtea de Argeș – Cârțișoara pe …”

Updated on iulie 18, 2018 Consilierul premierului României, Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță, a lansat luni seara mai multe promisiuni. Guvernul PSD va demara până la finalul anului  aproximativ 15 proiecte de parteneriat public-privat. Printre acestea  canalul Dunăre-Bucureşti și autostrada Ploieşti-Braşov.

Hari Bucur-Marcu a făcut un exercițiu de imaginație: „Deci, la finalul mandatului actualului guvern, de la Giurgiu la Cluj se va circula astfel: Giurgiu – București pe calea apei de canal navigabil cu schi-jet de mare viteză (20 minute) + București – Curtea de Argeș pe calea ferată ultra-rapită suspendată pe șină magnetică (15 minute)

Cluj. Hari Bucur-Marcu: „Deci, la finalul mandatului actualului guvern, de la Giurgiu la Cluj se va circula astfel: Giurgiu - București pe calea apei de canal navigabil cu schi-jet de mare viteză (20 minute) + București - Curtea de Argeș pe calea ferată ultra-rapită suspendată pe șină magnetică (15 minute) + Curtea de Argeș - Cârțișoara pe ...” 1

+ Curtea de Argeș – Cârțișoara pe pârtii de schi de 160 km (20 minute)

+ Câțișoara – Cluj pe autostradă cu șase benzi pe sens (65 minute), cu întoarecere pe calea aerului, cu avioane supersonice, de pe Someșeni Cluj pe noul aerodrom din București Sud și Giurgiu Nord”.

“În România, până la sfârşitul acestui an, se va demara licitaţia pentru canalul Dunăre-Bucureşti în parteneriat cu statul român. În România, până la sfârşitul acestui an, va demara parteneriat public-privat pentru trei autostrăzi: Ploieşti-Braşov, autostrada Sudului şi Târgu-Neamţ-Iaşi-Ungheni”, a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3, potrivit Medifax.

La toate aceste proiecte, s-ar mai adăuga un proiect de amenajare a 160 de kilometri de pârtii în Munţii Făgăraş.

Conform consilierului, printre părţile interesate de aceste proiecte s-ar număra Germania, Franţa, China, Statele Unite, precum şi ţări din Peninsula Arabă nespecificate.

 

error: Content is protected !!