Cluj: „Ea e Denisa și spune că merge la școală, dar azi a venit să ceară bani oamenilor care mănâncă la Polus. O întreb de părinți și îmi spune că ambii sunt în pușcărie, iar acum stă cu bunica. În timp ce așteptăm comanda ei, vede un preot pe care …”

Updated on iulie 18, 2018 Foarte multe drame au loc și în Cluj, un oraș atât de exploziv în dezvoltare. Cum se poate ajuta?

Pe Facebook, Andra Cameila Cordoș a scris: „Se apropie de masa noastră și cere (mai mult din privire) bani. Are o pungă de hârtie în mână și părul prins într-o coadă. O întreb, și-mi spune că stă în Florești (cu stradă și număr). Ea e Denisa și spune că merge la școală, dar azi a venit să ceară bani oamenilor care mănâncă la Polus.

Cluj: „Ea e Denisa și spune că merge la școală, dar azi a venit să ceară bani oamenilor care mănâncă la Polus. O întreb de părinți și îmi spune că ambii sunt în pușcărie, iar acum stă cu bunica. În timp ce așteptăm comanda ei, vede un preot pe care ...” 1

(foto arhiva)

O întreb de părinți și îmi spune că ambii sunt în pușcărie, iar acum stă cu bunica. În timp ce așteptăm comanda ei, vede un preot pe care spune că-l cunoaște și se duce să-i ceară bani să ajungă acasă cu taxiul (că nu mai sunt autobuze la ora asta). Revine așa cum a plecat, și scapă un: “nu-s așa de buni nici popii ăștia”.

S-a așezat la prima masă unde, abia când a fost fixată de privirea vecinului, și-a dat seama că poate n-o vrea la masa lui, și i-a scăpat un “pot?” în timp ce se așeza să mănânce. De data asta nu a fost alungată. Poate pentru că nu era singură sau poate pentru simplul fapt că masa avea loc și pentru ea.

Am mai privit-o câteva momente în timp ce m-am îndepărtat: Tot ce-a mai rămas din copilăria ei e floarea strâmbă prinsă de elasticul din păr și pofta ei de “carne picantă”. Există câte o Denisa peste tot în România.”

error: Content is protected !!