(Foto) Update 2 În cazul celor 4 studente din Cluj lovite de tren. Declarațiile martorilor: Le-a lovit în plin … În șocul acela le-a scos pe ele pe geam și le-a aruncat până în lanul de grâu

Updated on mai 18, 2018 Noi detalii au fost dezvăluite de martori pentru Stirile Pro Tv în cazul groaznicului accident în care au murit 4 tinere studente din Cluj. Patru tinere cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren.

Singura care a supraviețuit impactului nimicitor este șoferița, transportată în stare gravă la spital. Fetele mergeau acasă, într-o localitate de lângă Baia Mare, după ce participaseră la festivitatea de absolvire a facultății, în Cluj-Napoca, informează Stirile Pro Tv.

(Foto) Update 2 În cazul celor 4 studente din Cluj lovite de tren. Declarațiile martorilor: Le-a lovit în plin ... În șocul acela le-a scos pe ele pe geam și le-a aruncat până în lanul de grâu 1

Cele cinci fete se întorceau acasă din Cluj-Napoca, unde participaseră la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice. Dar în drum spre Baia Mare, pe centura ocolitoare a localităţii Jibou, în judeţul Sălaj, la o trecere de cale ferată, maşina în care se aflau a fost izbita violent de un tren.

Localnic: “A venit trenul de la Baia Mare. Fetele probabil nu s-au asigurat sau nu știu din ce cauză… Le-a lovit în plin. ”

În urma impactului extrem de puternic, cele trei tinere aflate pe bancheta din spate au fost proiectate pe câmp. Rănile suferite le-au adus moartea.
Localnic: ”În șocul acela le-a scos pe ele pe geam și le-a aruncat până în lanul de grâu.”

Şoferiţa şi fata aflată în faţă, pe locul din dreapta, au rămas captive în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Pentru pasageră nu s-a mai putut face însă nimic.
Maria Cristea, purtător de cuvânt IPJ Sălaj: ”În urma impactului, patru persoane au decedat și o persoană a fost rănită grav.”

Singura care a supravieţuit a fost tânăra care conducea automobilul. În stare gravă, ea a fost transportată la spitalul din Zalău.

(Foto) Update 2 În cazul celor 4 studente din Cluj lovite de tren. Declarațiile martorilor: Le-a lovit în plin ... În șocul acela le-a scos pe ele pe geam și le-a aruncat până în lanul de grâu 2 (Foto) Update 2 În cazul celor 4 studente din Cluj lovite de tren. Declarațiile martorilor: Le-a lovit în plin ... În șocul acela le-a scos pe ele pe geam și le-a aruncat până în lanul de grâu 3

Rudă: “Fata care a supraviețuit mi-e rudă. Se zice că își mișcă degetele, mâinile, picioarele, deocamdată atâta știm.”

Maria Cristea, purtător de cuvânt IPJ Sălaj: “Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că semnalele acustice erau în funcțiune. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.”

Se pare că fetele ar fi trebuit să meargă spre casa pe Drumul Naţional 1C, Dej-Baia Mare. Însă ar fi ales alt traseu pentru a evita craterul apărut pe şosea în Pasul Mesteacăn, la limita dintre judeţele Sălaj şi Maramureş.

Localnic: ”Îi rupt asfaltul, e stricat drumul și de aceea au venit ca să meargă mai repede.”

error: Content is protected !!