Accident Cluj: 4 mașini lovite, șoferul încercat să fugă de la locul accidentului. Ce s-a întâmplat cu fratele său

Updated on mai 2, 2018 Un șofer băut a lovit mai multe mașini ieri, în jurul orei 16.50, pe strada Iasomiei din Cluj Napoca. După incident șoferul a încercat să fugă.

„Un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Cluj-Napoca, a lovit un autoturism parcat. Autoturismul lovit a fost proiectat în alt autoturism parcat, iar cel care a lovit a ricoşat pe contrasens, unde a lovit apoi un alt autoturism.

Accident Cluj: 4 mașini lovite, șoferul încercat să fugă de la locul accidentului. Ce s-a întâmplat cu fratele său 1

Bărbatul aflat la volan a încercat să se sustragă răspunderii, plecând de la faţa locului şi intenţionând să-şi parcheze autoturismul în curtea unui imobil, dar a fost împiedicat să facă acest lucru de către proprietarul primului autoturism lovit şi de poliţiştii sosiţi la faţa locului“, precizează cei de la Biroul de Presă al IPJ Cluj.

Şoferul a fost testat cu etilotestul şi a reieşit o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost agresiv cu poliţiştii, iar aceştia l-au încătuşat şi l-au dus la un spital ca să-i fie prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, informează adevarul.ro

„În timpul intervenţiei poliţiştilor, la faţa locului a venit un alt bărbat, identificat ulterior de poliţişti ca fiind frate cu şoferul implicat în evenimentul rutier. Acesta, în vârstă de 42 de ani, din Cluj-Napoca, a încercat să împiedice poliţiştii să aplice prevederile legale în vigoare.

Modul agresiv de comportament al bărbatului a impus încătuşarea şi conducerea la sediul poliţiei“, mai precizează cei de la Poliţie.

error: Content is protected !!