Cluj: Doi tineri reținuți de Poliție după ce au bătut alte două persoane pe Calea Dorobanților

Updated on februarie 12, 2018 Doi tineri din Cluj au fost arestați pentru 24 de ore de polițiști după ce au făcut scanda duminică pe Calea Dorobanților.

„Polițiștii de la Secția 2, au reținut pentru 24 de ore doi tineri de 24, respectiv 27 de ani, din Cluj-Napoca, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.
Potrivit polițiștilor, duminică dimineața, în jurul orei 7.00, cei doi tineri, care erau sub influența alcoolului, au agresat două persoane, în fața unui local public de pe Calea Dorobanților.

Cluj: Doi tineri reținuți de Poliție după ce au bătut alte două persoane pe Calea Dorobanților 1

În urma incidentului, cele două persoane care au fost bătute au fost transportate la spital pentru acordarea îngrjirilor medicale.
Polițiștii clujeni s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, cei doi vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive” spun polițiștii citați de citynews.ro.

error: Content is protected !!