(Video) Accident Cluj: 5 mașini lovite în două accidente produse în paralel în Tureni

Updated on decembrie 17, 2016 Tureni a fost cu ghinion vineri seara pentru cinci șoferi. Aceștia au fost implicați în două acidente care au avut loc la o ditsanță de doar câteva minute.

În primul accident au fost implicate trei autoturisme care circulau pe direcția Cluj-Napoca – Turda, în timp ce în cel de-al doilea accident au fost implicate două autovehicule care circulau spre Cluj, informează someseanul.ro.

(Video) Accident Cluj: 5 mașini lovite în două accidente produse în paralel în Tureni 1

O persoană a fost rănită și transportată ulterior la spital, restul persoanelor implicate în cele două accidente scăpând fără leziuni majore.

„În jurul orei 18.00, pe raza localității Tureni, s-au produs două accidente rutiere. Pe direcția Cluj-Napoca – Turda, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, s-a produs o coliziune în lanț, între trei autovehicule.

(Video) Accident Cluj: 5 mașini lovite în două accidente produse în paralel în Tureni 2 (Video) Accident Cluj: 5 mașini lovite în două accidente produse în paralel în Tureni 3

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. La interval de câteva minute, pe direcția Turda – Cluj-Napoca, s-a înregistrat o altă coliziune între două autovehicule, cauza fiind aceeași. În acest caz, o femeie, conducătoare auto a fost rănită și transportată la spital”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

(Video) Accident Cluj: 5 mașini lovite în două accidente produse în paralel în Tureni 4

Vezi aici Video postat de Ziarul Clujean pe Youtube.com:

Din cauza producerii celor două accidente în aceeași zonă dar pe ambele sensuri de circulație despărțite de un gard, circulația rutieră între Cluj Napoca și Turda a fost paralizată mai bine de o oră, cozile de autovehicule întinzându-se pe o distanță de mai mulți kilometri.

error: Content is protected !!