(Video) Accident Cluj: 9 mașini parcate lovite de un șofer care avea 150 de km/h în localitate ! În Gherla. Vezi aici Video:

Updated on decembrie 21, 2015 Un accident rutier spectaculos a avut loc sâmbătă noapte pe strada Clujului din Gherla. Zece masini au fost avariate dupa ce un sofer inconștient de 19 ani din Fizesu Gherlii a pierdut controlul volanului unui autoturism Audi A4. Acesta avea 140-150 de km/h inainte de producerea accidentului.

Mai mult polițiștii ajunsi la fata locului au constatat ca tânărul nu a franat deloc. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest de politistii gherleni și s-a constatat că acesta nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Proprietarii masinilor avariate au auzit bubuituri puternice si au iesit pe geam sa vada ce s-a intamplat. Cand au vazut ca masinile din parcare au fost lovite in plin au coborat in fata blocului. Nervosi fiind s-a iscat o cearta intre soferul vinovat si cei pagubiti.

La fata locului au ajuns si parintii soferului. Acestia nu au reactionat pozitiv la cele facute de fiul lor, iar politistii gherleni au intervenit pentru a calma spiritele. La fata locului au ajuns si cativa jandarmi. Soferul de 19 ani a fost bagat in masina politiei si dus la sectie pentru declaratii, conform dejeanul.ro

[ads2]
Vezi aici Video postat de Loghin Adrian Tiberiu pe Youtube.com:

Soferii pagubiti de pe strada Clujului din Gherla se intreaba acum cine le va repara masinile, deoarece pagubele sunt insemnate.

error: Content is protected !!