UPDATE! Aqua Park-ul de lângă Cluj va avea tobogane de 20 de metri şi fântâni subterane

Updated on august 10, 2017 Primarul din Chinteni, Lucia Suciu, a oferit detalii noi despre Aqua Park-ul ce va fi construit pe teritoriul comunei.

„Acest Aqua Park este foarte bine structurat, foarte bine gândit. Am cerut proiectanţilor să prevadă o zonă pentru parcări, sunt prevăzute peste 1000 de locuri de parcare pe zona respectivă. Acest Aqua Park se va construi într-o zonă de pantă.

UPDATE! Aqua Park-ul de lângă Cluj va avea tobogane de 20 de metri şi fântâni subterane 1

La bază avem zona pentru cei de vârste mici, pe urmă venim pentru persoanele de vârsta mea care nu mai au adrenalină la maxim, iar în partea de sus este doar pentru acei tineri care doresc să utilizeze toboganele care vor fi la peste 20 de metri înălţime.

Valoarea totală a investiţiei, amenajarea lacului şi Aqua Parkul se ridică la 20 de milioane de euro. Aceasta este suma prevăzută în studiile de fezabilitate. Cu siguranţă, când vom avea licitaţiile publice încheiate, suma va fi mai mică. Partea financiară va fi alocată de la începutul anului viitor”, a explica Lucia Suciu, citată de Ziua de Cluj.

Termenul de realizare a Aqua Parkului este de doi ani de zile de la momentul în care se dă ordin de începere a lucrărilor.

„Nu m-am inspirat de niciunde, nu doresc un şablon. Doresc un Aqua Park unic la nivelul Transilvaniei, la standarde europene. Din fiecare loc prin care am trecut şi dacă am văzut ceva care mi-a plăcut, am memorat şi am încercat să fie altceva la Chinteni.

Încerc să vin cu nişte fântâni subterane prin care curge apă şi pe unde veţi putea trece cu nişte bărcuţe în cadrul Aqua Parkului. Sunt foarte multe chestiuni şi dacă vom reuşi să le implementăm, acest proiect va fi unic nu numai la nivelul Transilvaniei”, a mai declarat primarul.

error: Content is protected !!