(Foto) Accidente Cluj: O Ambulanță șifonată și victime pe Observatorului

Updated on mai 24, 2017 Două accidente au avut loc miercuri în Cluj. O ambulanță a fost lovită de un Ford și un Logan a lovit un Chevrolet.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Stîna Sorin a postat o fotografie cu mesajul: „Accident cu victime, Str. Observatorului”.

Vlad Rus Doamna cu chevrolet rosu lovita din spate de logan …cred ca a vrut sa faca stanga

(Foto) Accidente Cluj: O Ambulanță șifonată și victime pe Observatorului 1

Mihai Tudor Marcu Acolo tot timpul daca vrei sa faci stanga, vine cineva lansat din sensul giratoriu de la Recuperare si franeaza in ultimul moment, ca deh, de ce sa se uite ca cel din fata semnalizeaza ca vrea sa faca stanga…

Un alt accident a fost sesizat de Mc Drujba: „Accident in piata cipariu spre regionala.Se circula putin mai greu. Tamponare intre o ambulanta si un ford…ambulanta cred ca transporta un pacient caci este cu numere de hunedoara”.

Cristina Visinari: Nu pare grav, dar e o banda ocupata si o salvare sifonata.
(Foto) Accidente Cluj: O Ambulanță șifonată și victime pe Observatorului 2

Pe același grup de Facebook, Pop Cristi a postat o fotografie cu mesajul: „Lasata bariera de cel putin 30 min pe Taietura Turcului”.

(Foto) Accidente Cluj: O Ambulanță șifonată și victime pe Observatorului 3

Turbojack Cluj Agale trecea o drezina cu stil impins. Nu sunt in stare sa faca o sincronizare mai precisa ca in cazul barierei din Marasti pe Fabricii de zahar . Nimeni nu sesizeaza CFR ca suntem in secolul XXI ?

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!