Suporterii sunt alături de echipele din Cluj. Vezi câți membri cotizanți are Universitatea și câti suporteri vin la meciuri la CFR:

Updated on februarie 20, 2017 Echipele de fotbal din Cluj au parte de o susținere bună din partea suporterilor, raportat la nivelul țării noastre. Universitatea Cluj a anunțat că a depășit borna de 700 de membri cotizanți, în condițiile în care echipa joacă în liga a patra.

Pe facebook reprezentanții clubului au scris: „FC Universitatea Cluj a depășit borna de 700 de membri! Vă mulţumim!

Suporterii sunt alături de echipele din Cluj. Vezi câți membri cotizanți are Universitatea și câti suporteri vin la meciuri la CFR: 1

733 dintre voi ați devenit deja membri ai #UCluj – 655 în 2016 și alți 78 de la începutul lui 2017 și până acum.

Dacă nu ești încă parte din povestea “Şepcilor roşii”, ai aici toate detaliile despre modul în care poți intra în clubul cu cei mai mulți membri din România: fcuniversitateacluj.ro/membri

Iar dacă eşti unul dintre cei 733 de membri, te anunţăm că îţi poţi achita cotizaţia pentru anul 2017. 64 dintre voi au făcut-o deja. Informaţii despre plata cotizaţiei anuale găsiţi aici: http://fcuniversitateacluj.ro/membri”.

Nici CFR Cluj nu duce lipsă de suporteri în condițiile în care echipa se află pe locul al treilea în topul spectatorilor din Liga I. În acest sezon echipa din Gruia a avut 3983 de oameni în medie la meciurile de acasă, conform gsp.ro

Acest număr va crește însă cu siguranță. CFR este foarte aproape să se califice în playoff-ul Ligii I, iar vremea tot mai bună va contribui și ea la acest lucru.

În plus CFR Cluj poate deveni cel mai bogat club de fotbal din România conform unor informații apăruteîn presă. Un miliardar neamţ, Shira Schwartz, a achitat toate datoriile CFR-ului şi el s-ar aflat în spatele lui Marian Băgăcean, care a cumpărat clubul clujean.

Aceştia au ajuns la un acord privind achitarea datoriei de 5 milioane de euro, pentru ca CFR să iasă din insolvenţă.

error: Content is protected !!