Video Cluj: Autostrada de 60 milioane de euro pe care nu se poate circula

Updated on septembrie 23, 2016 Avem autostradă dar nu se poate circula pe ea. Bucata de drum dintre Gilău și Nădășelu este aproape gata însă pe ea nu se poate circula din cauza viaductului care să-l lege de Gilău-Luna, deși s-au investit 60 de milioane de euro.

Sectorul de autostradă nu va putea fi deschis circulaţiei şi folosit decât după finalizarea lucrărilor la viaductul peste Someş din comuna Gilău. Aici intervine problema: lucrările au început, dar contractul a fost reziliat, iar până acum nu s-a finalizat noua licitaţie, informeazăa vocea.biz

Infrastructura rutieră din nord-vestul ţării stă în drumul european E81, care leagă Satu Mare, şi implicit una dintre intrările în România din Ungaria, de Sălaj şi apoi Cluj. Tronsonul de autostradă Gilău-Nădăşelu le-ar permite şoferilor să ocolească municipiul Cluj-Napoca şi să ajungă pe A3 înainte cu 20 de kilometri de a intra în oraş.

Vezi video aici:

Lucrările avansate la tronsonul Gilău-Nădăşelu au fost filmate cu drona de cei de la Asociaţia Pro Infrastructură, care au menţionat că este “unul dintre cele mai frumoase segmente de autostradă construite până acum în România”.

error: Content is protected !!