(Video) Cluj: Un șofer din Maramureș se crede „Regele șoselelor”. A fost aproape să provoace două accidente pe drumul spre Florești

Updated on iunie 27, 2016 Un șofer inconștient cu numere de Maramureș a fost aproape de a provoca două accidente pe drumul dintre Cluj Napoca și Florești. Nervos că lumea nu se dădea din calea lui acest a început să îi șicaneze pe ceialalți participanți la trafic.

Într-o primă fază acest „șofer” circula pe mijlocul drumului, pe două benzi, fiind aproape de a-l scoate de pe drum pe un șofer cu o mașină Mercedes. Deoarece acesta din urmă a virat un pic pentru a se încadra în bandă, deranjat,  „șoferul” din Maramureș a încercat să îi taie calea.

Întreaga scenă a fost filmată cu o cameră de bord și postată pe site-ul trafictube.ro

„Drogatul de MM ar trebui sa ramana fara permis. In tari civilizate politia i-ar trimite o invitatie pe baza filmarii. La noi se eschiveaza (vezi doamne nu ai camera omologata, desi in unele cazuri amendau pe baza acestor filmari) si lasa asemenea specimene pericol public pe sosele. Ne miram ca e in crestere agresivitatea la volan? Din moment ce inutilitatea rutiera nu face nimic …”, a comentat un utilizator.

„Doar unul dintre ciobanii din Maramures. A vazut el ca asa merg oile la stana.
Iti dai seama ca n-are nici o legatura cu condusul. Stie el ca daca intra peste ceilalti trebuie sa i se faca loc. Asa-i cand ti se permite sa iti iei permisul pe cas si branza.
Dupa cum a reactionat posibil sa nu fi terminat mai mult de 4 clase”, a comentat altul.

error: Content is protected !!