(Video) Cum a ajuns rulota peste BMW? Accident spectaculos pe DN 73

Updated on martie 4, 2024 (Video) Cum a ajuns rulota peste BMW? Accident spectaculos pe DN 73 1

Duminică, un accident mai puțin obișnuit a avut loc un accident pe DN 73 în localitatea argeşeană Dragoslavele. Mai mult timp traficul între Braşov şi Piteşti a fost blocat, fiind deviat pe o rută ocolitoare.

Două persoane au avut nevoie de îngrijri medicale după ce au fost implicate într-un accident în localitatea Dragoslavele. Din primele informații, se pare că o rulotă a căzut pe autoturismul de lux după ce nu ar fi fost asigurată corect pe platformă, iar în urma evenimentului, șoferița, o tânără de 23 ani, și pasagerul BMW-ului au suferit un atac de panică.

Aceștia au fost preluați de un echipaj SMURD care le-a acordat primele îngrijri medicale. Din fericire, nu a fost nevoie de transportul la spital. La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism cu care tracta o semiremorca tip platformă, pe care transporta o rulotă, circulând pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, din direcția Brasov spre Pitești, în curbă ușoară la stânga,
în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, semiremorca platformă s-a separat de autovehiculul trăgător, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus, condus de o tânăra de 23 de ani, din Buzău.

În urma evenimentului rutier, pasagerul dreapta față, tânăr de 23 de ani, din Valea Mare Pravăț, a suferit leziuni. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc” potrivit IPJ Argeș, scrie ziarobiectiv.ro.

(Video) Cum a ajuns rulota peste BMW? Accident spectaculos pe DN 73 2

@ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro ♬ Fire – Official Sound Studio

Foto Mașină intrată în stâlp la Cluj-Napoca. Un bărbat a fost transportat la spital
ISU Cluj a intervenit sâmbătă în cazul unui accident rutier petrecut pe strada Câmpului.
Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Câmpului.

(Video) Cum a ajuns rulota peste BMW? Accident spectaculos pe DN 73 3

În accident au fost implicate două autoturisme, dintre care unul intrat într-un stâlp. Când pompierii au ajuns la fața locului, toți ocupanții din autoturisme erau ieșiți afară.

Un singur bărbat a necesitat îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. Ulterior, bărbatul de aproximativ 30 de ani a fost transportat la spital.
La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă”, a transmis ISU Cluj, conform Ziua de Cluj.

error: Content is protected !!