Cluj. Dan Petrescu, despre Țucudean: “La antrenamente nu avea nicio problemă! Mai dispărea de la pregătire, dar când venea era 100%”

Updated on septembrie 11, 2019 Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre situația lui Gorge Țucudean. Atacantul speră să își rezolve în acest final de an problemele cardiace care i-au dat bătăi de cap în stagiunea precedentă și în acest an.

“Anul acesta nu va mai juca fotbal. Nu mai e pe nicio listă. Dacă el crede că are nevoie de o pauză…

Cluj. Dan Petrescu, despre Țucudean: “La antrenamente nu avea nicio problemă! Mai dispărea de la pregătire, dar când venea era 100%” 1

La antrenamente eram șocat. Dădea niște goluri, eram surprins. Rar vedeam la alți jucători ce vedeam la Țucudean. La antrenamente nu avea nicio problemă, la niciun antrenament. Mai dispărea de la pregătire, dar când venea, era 100%”, a spus Petrescu, citat de fanatik.ro.

George Țucudean a marcat două goluri în acest sezon, însă a evoluat foarte puțin. A fost folosit în 9 meciuri, însă rareori a intrat ca titular. După meciul din play-off-ul Champions League împotriva lui Slavia Praga, încheiat cu 0-1, Țucudean a decis să întrerupă activitatea fotbalistică, informație confirmată printr-un comunicat al lui CFR Cluj

error: Content is protected !!