”Tun” financiar dat de CFR Cluj! Câți bani câștigă campioana României după calificarea miraculoasă în play-off-ul UCL

Updated on august 14, 2019 Calificarea în play-off-ul UEFA Champion League le asigură celor de la CFR Cluj o sumă frumoasă de bani: 5 milioane de euro.

După eliminarea lui Maccabi Tel Aviv, campioana României primise 1,1 milioane de euro. Asta după ce UEFA le oferise ardelenilor 280.000 de euro pentru eliminarea lui Astana, scrie digisport.ro.

”Tun” financiar dat de CFR Cluj! Câți bani câștigă campioana României după calificarea miraculoasă în play-off-ul UCL 1

”În momentul acesta, are grupele Europa League pe masă, are 10 milioane de euro garantate”, a spus Daniel Stanciu, după ce CFR și-a asigurat calificarea în grupele Europa League.

CFR Cluj va juca în compania Slaviei Praga în play-off-ul Ligii Campionilor. Reprezentanții campioanei Cehiei, la care evoluează din vară Nicolae Stanciu, au fost foarte încântați de tragerea la sorți.

Valoarea totală a lotului Slaviei Praga este de 40,60 de milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător din lot, conform Transfermarkt, este mijlocașul defensiv Tomas Soucek, a cărui cotă este de 7 milioane de euro. Următorii în top sunt Nicolae Stanciu și Alex Kral, ambii fiind evaluați la 3,5 milioane de euro.

error: Content is protected !!