Clujeanul Olimpiu Moruțan, mesaj emoționant după ce a fost operat chiar de ziua lui: „Unele dintre cele mai grele zile pe care le-am trăit”

Updated on aprilie 26, 2024 Clujeanul Olimpiu Moruțan, mesaj emoționant după ce a fost operat chiar de ziua lui: „Unele dintre cele mai grele zile pe care le-am trăit” 1

Olimpiu Moruțan a fost operat ieri, chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani, după ce s-a accidentat grav marți seară, în meciul dintre Ankaragucu și Beșiktaș. Fotbalistul român a transmis ulterior un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mulțumindu-le oamenilor pentru susținere.

Fotbalistul a fost operat ieri , chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani, și are în față o perioadă lungă de recuperare, care îl va ține departe de teren foarte mult timp. Astfel, Moruțan va rata nu doar finalul acestui sezon, ci și Campionatul European din vară. Mai mult decât atât, românul va fi nevoit să lipsească de la câteva meciuri și în startul următoarei stagiuni, informează eurosport.ro.

“Ultimele zile au fost, probabil, unele dintre cele mai grele pe care le-am experimentat, dar le sunt recunoscător celor din jurul meu. În acest an îmi aniversez ziua de naștere într-o manieră neașteptată, iar cadoul pe care l-am primit a fost reușita operației, mulțumită unei echipe excepționale. Mă simt bine, dar știu că urmează o perioadă lungă și dificilă pentru recuperare, pentru care sunt pregătit. Ankaragucu, sunteți incredibili. Mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit în această perioadă dificilă. De asemenea, mulțumiri fanilor și prietenilor pentru urările lor”, a scris Olimpiu Moruțan.

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edi Iordănescu, i-a transmis lui Olimpiu Moruţan că este alături de el, după ce mijlocașul s-a accidentat grav.

Toți alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu și mai trist fără tine, dar vom lupta și pentru tine! Suntem convinși, fiecare, că vei reveni mai puternic ! Familia Echipei Naționale te așteaptă înapoi”, a fost mesajul pe care Edi Iordănescu l-a postat pe Facebook.

Colegii de la echipa națională nu au rămas indiferenți față de problema cu care se confruntă Moruțan și i-au transmis mai multe mesaje pe rețelele sociale, iar poate unul dintre cele mai frumoase a venit chiar de la căpitanul Nicolae Stanciu.

Dennis Man: ”Vei reveni mai puternic. Alături de tine Olimpiu Moruțan.”
Marius Marin: ”Alături de tine”
Adrian Rus: ”Fă-te bine cât mai repede”
Alexandru Cicâldău: ”Alături de tine Olimpiu Moruțan. Te vei întoarce mai puternic”
Nicolae Stanciu: ”Olimpiu Moruțan ești 1 la 1000. Suntem alături de tine. Vei reveni mai puternic ca niciodată”

Născut la Cluj-Napoca, Moruțan a jucat primul său meci la seniori senior pentru Universitatea Cluj, la vârsta de 16 ani, într-o remiză 0–0 Liga II împotriva celor de la CS Mioveni, la 27 februarie 2016. La 16 aprilie a aceluiași an, a marcat în deplasare primul gol la Satu Mare, 1–3 cu Olimpia Satu Mare.

error: Content is protected !!