Cluj vs București. Mircea Marian: „Și, undeva, pe o altă planetă….: `Primăria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea în total 110 hectare, urmând să investească până la 100 milioane de euro`. PS: Tocmai am citit că, azi, Asociația Salvați Bucureștiul a câștigat al 163-lea proces, blocând o dezvoltare imobiliară într-un parc de pe …”

Updated on iulie 2, 2019 Continuă aprecierile la adresa Clujului după ce Emil Boc a anunțat că Primăria va construi 10 parcuri noi în oraș, pe o suprafață totală de 110 hectare.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de joi, 4 iulie, vor fi supuse spre aprobare studiile de oportunitate pentru amenajarea a primelor două parcuri noi în municipiu: în cartierul Bună Ziua și în cartierul Zorilor, anunță Citynews.ro.

Jurnalistul Mircea Marian, București: „Și, undeva, pe o altă planetă….: `Primăria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea în total 110 hectare, urmând să investească până la 100 milioane de euro`.
PS: Tocmai am citit că, azi, Asociația Salvați Bucureștiul a câștigat al 163-lea proces, blocând o dezvoltare imobiliară într-un parc de pe Kiseleff. 163 de procese??? Ca să ai dimensiunile haosului și nerușinării în orașul bandei lui Gabi”.

Cluj vs București. Mircea Marian: „Și, undeva, pe o altă planetă....: `Primăria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea în total 110 hectare, urmând să investească până la 100 milioane de euro`. PS: Tocmai am citit că, azi, Asociația Salvați Bucureștiul a câștigat al 163-lea proces, blocând o dezvoltare imobiliară într-un parc de pe ...” 1 Cluj vs București. Mircea Marian: „Și, undeva, pe o altă planetă....: `Primăria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea în total 110 hectare, urmând să investească până la 100 milioane de euro`. PS: Tocmai am citit că, azi, Asociația Salvați Bucureștiul a câștigat al 163-lea proces, blocând o dezvoltare imobiliară într-un parc de pe ...” 2 Cluj vs București. Mircea Marian: „Și, undeva, pe o altă planetă....: `Primăria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea în total 110 hectare, urmând să investească până la 100 milioane de euro`. PS: Tocmai am citit că, azi, Asociația Salvați Bucureștiul a câștigat al 163-lea proces, blocând o dezvoltare imobiliară într-un parc de pe ...” 3 Cluj vs București. Mircea Marian: „Și, undeva, pe o altă planetă....: `Primăria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea în total 110 hectare, urmând să investească până la 100 milioane de euro`. PS: Tocmai am citit că, azi, Asociația Salvați Bucureștiul a câștigat al 163-lea proces, blocând o dezvoltare imobiliară într-un parc de pe ...” 4 Cluj vs București. Mircea Marian: „Și, undeva, pe o altă planetă....: `Primăria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea în total 110 hectare, urmând să investească până la 100 milioane de euro`. PS: Tocmai am citit că, azi, Asociația Salvați Bucureștiul a câștigat al 163-lea proces, blocând o dezvoltare imobiliară într-un parc de pe ...” 5

Cristian Hagi: „Veste bună: primarul a anunțat că va face 10 noi parcuri în oraș, cu o suprafață de 110 hectare și cu un cost de aproape 100 de milioane de euro. 40 de milioane de euro vor proveni din fonduri europene.

Veste proastă: primarul din Cluj, nu cel din Constanța”.

Alin Ciobanu: „Ce zici,George Scripcaru, poate îi faci o vizită lui Emil Boc la Cluj-Napoca? Poate se ia……🙃”

Dan Grigorascu: „Nu putem face Constanta……un cartier al……Clujului!!!??? Intreb pentru un……primar !!!????”

Corneliu Teposu: „Iată că Clujul poate investi 100 de milioane de euro în parcuri (40 din fonduri europene), dar la noi nu se poate realiza un parc în zona abandonată de la IUS (ideea lui Nelu Corbu, costuri aproximative de 30 de milioane de euro).

De fapt, la noi toate spațiile verzi intraurbane sunt ochite de tot felul de “investitori în imobiliare” și, cu acordul primăriei, o parte se transformă în betoane.
Sper să fi renunțat administrația Scripcaru măcar la planul distrugerii Parcului Central”.

error: Content is protected !!