(Video) Cluj: O polițistă își gazează din greșeală colegul, în timp ce încearcă să imobilizeze un clujean pe Calea Mănăștur

Updated on mai 8, 2024 (Video) Cluj: O polițistă își gazează din greșeală colegul, în timp ce încearcă să imobilizeze un clujean pe Calea Mănăștur 1

Un incident tulburător a avut loc recent în Cluj-Napoca, unde doi agenți de poliție au fost nevoiți să intervină pentru a reține un bărbat suspectat că ar fi agresat anterior niște copii.

Bărbatul suspect, în ciuda prezenței autorităților, a continuat să manifeste un comportament agresiv, lovind din nou unul dintre copii. Imaginile surprinse de martori îl arată pe unul dintre polițiști luptându-se cu dificultate pentru a-l imobiliza pe suspect, în timp ce colega sa pare a folosi spray lacrimogen.

“Siguranță și încredere. Bărbatul a bătut niște copii de 15 ani pe care nu îi cunoștea, iar trecătorii au oprit o mașină de poliție. De față cu Poliția, bărbatul a lovit din nou unul dintre copii iar urmările au fost prezentate în clip”, a scris clujeanul care a postat imaginile pe Facebook.

Reacțiile martorilor și ale celor care au urmărit clipul online au fost critice la adresa acțiunilor polițistei. Unii au pus la îndoială calificările sale, menționând că aceasta părea neîncrezătoare în utilizarea spray-ului lacrimogen. Comentatorii au subliniat și nevoia unei instruiri mai bune pentru polițiști, precum și necesitatea de a actualiza legislația pentru a oferi un sprijin mai mare lucrătorilor din cadrul Poliției Naționale.

„La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv.

În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale”, informează IPJ Cluj.

(Sursa Video:

Info Trafic Cluj-Napoca)

error: Content is protected !!