(Foto) Alin: „Eu zic ca avem noroc in Cluj”…George Manciu: „Așa se ridică mașinile, cu excavatorul? Și apoi transportate cu tractorul? În 2019, în București?”

Updated on iunie 14, 2019 Capitala României este un exemplu pentru România. Acum au inaugurat un nou mod de a ridica autoturismele parcate aiurea. Cu excavatorul.

Pe grupul de Facebook Ridicari auto Cluj, coltul ghinionistului Alin Anca a distribuit o postare cu mesajul: „Eu zic ca avem noroc in Cluj”
(Foto) Alin: „Eu zic ca avem noroc in Cluj”...George Manciu: „Așa se ridică mașinile, cu excavatorul? Și apoi transportate cu tractorul? În 2019, în București?” 1

(Foto) Alin: „Eu zic ca avem noroc in Cluj”...George Manciu: „Așa se ridică mașinile, cu excavatorul? Și apoi transportate cu tractorul? În 2019, în București?” 2

Bukureștiul: „Cum înțeleg proștii de la Primăria Sectorului 6 că trebuie să ridice mașini…”

George Manciu: „Așa se ridică mașinile, cu excavatorul? Și apoi transportate cu tractorul? În 2019, în București?”

Tudor Cazan: Eu lucrez in domeniul de asfaltari si amenajari de strazi,Am fost la o lucrare unde intr-o seara s-a anulat asfaltarea unei strazi din cauza ca erau parcate doua masini si nu au fost gasiti proprietari.A venit politia,a scris o amenda si au plecat fiindca nu aveau platforma.Niciodata nu am vazut si nu am auzit ca o masina sa fie ridicata dupa domeniul public,de autoritati sau de muncitori cu buldoexcavatorul.In cazul de fata sigur este actiunea proprietarului.

Dilgan Laurentiu-cornel In ce tara mai trăim frații mei românii?
Sincer ,am crezut ca am le-am văzut pe toate in aceasta țărișoară,dar încă sper ca ne vom face bine….odată.

error: Content is protected !!