(Last Updated On: June 14, 2019)

Capitala României este un exemplu pentru România. Acum au inaugurat un nou mod de a ridica autoturismele parcate aiurea. Cu excavatorul.

Pe grupul de Facebook Ridicari auto Cluj, coltul ghinionistului Alin Anca a distribuit o postare cu mesajul: „Eu zic ca avem noroc in Cluj”
(Foto) Alin: „Eu zic ca avem noroc in Cluj”...George Manciu: „Așa se ridică mașinile, cu excavatorul? Și apoi transportate cu tractorul? În 2019, în București?” 1

(Foto) Alin: „Eu zic ca avem noroc in Cluj”...George Manciu: „Așa se ridică mașinile, cu excavatorul? Și apoi transportate cu tractorul? În 2019, în București?” 2

Bukureștiul: „Cum înțeleg proștii de la Primăria Sectorului 6 că trebuie să ridice mașini…”

George Manciu: „Așa se ridică mașinile, cu excavatorul? Și apoi transportate cu tractorul? În 2019, în București?”

Tudor Cazan: Eu lucrez in domeniul de asfaltari si amenajari de strazi,Am fost la o lucrare unde intr-o seara s-a anulat asfaltarea unei strazi din cauza ca erau parcate doua masini si nu au fost gasiti proprietari.A venit politia,a scris o amenda si au plecat fiindca nu aveau platforma.Niciodata nu am vazut si nu am auzit ca o masina sa fie ridicata dupa domeniul public,de autoritati sau de muncitori cu buldoexcavatorul.In cazul de fata sigur este actiunea proprietarului.

Dilgan Laurentiu-cornel In ce tara mai trăim frații mei românii?
Sincer ,am crezut ca am le-am văzut pe toate in aceasta țărișoară,dar încă sper ca ne vom face bine….odată.