Cluj. Donație Asociația Salvați Copiii: Aparatură medicală destinată salvării bebelușilor născuți prematuri. Gabriela Alexandrescu: „La Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca avem o echipa tare inimoasa care are grija de copiii care vin pe lume prematur: Prof. Dr. Zaharie Gabriela, sef Sectie Neonatologie I, impreuna cu Dr. Blaga Ligia Daniela, sef Sectie Neonatologie II, fac o …”

Updated on iunie 19, 2019 Asociația Salvați Copiii a donat Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca o serie de aparate medicale vitale bebeluşilor născuţi prematur, în valoare de 66.00 de euro.

Între aparatele donate se află ventilatoare neonatale, un pulsoximetru şi o masă radiantă cu modul de resuscitare, anunță citynews.ro.

Gabriela Alexandrescu: „La Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca avem o echipa tare inimoasa care are grija de copiii care vin pe lume prematur: Prof. Dr. Zaharie Gabriela, sef Sectie Neonatologie I, impreuna cu Dr. Blaga Ligia Daniela, sef Sectie Neonatologie II, fac o treaba fantastica pentru a-i salva pe cei mai mici dintre bebelusi.

Cluj. Donație Asociația Salvați Copiii: Aparatură medicală destinată salvării bebelușilor născuți prematuri. Gabriela Alexandrescu: „La Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca avem o echipa tare inimoasa care are grija de copiii care vin pe lume prematur: Prof. Dr. Zaharie Gabriela, sef Sectie Neonatologie I, impreuna cu Dr. Blaga Ligia Daniela, sef Sectie Neonatologie II, fac o ...” 1

Toata aprecierea mea, doamnelor, sunteti incredibile! Intreaga echipa medicala de la Cluj este deosebita! Multumiri mii pentru cele 2 doamne care conduc sectiile de neonatologie, pentru Conf. Dr. Adela Golea, Directorul Medical al spitalului, pentru fiecare membru al acestei echipe minunate!

Este o mare implinire faptul ca noi, Salvati Copiii Romania, putem contribui la cresterea performantelor cadrelor medicale din sectiile de neonatologie din tara, oferindu-le aparatura atat de necesara. Acesti medici pot face minuni, este adevarat, dar nici ei nu pot salva o viata cu mainile goale”.

Salvati Copiii Romania: „Astăzi am ajuns la Cluj, cu echipamente medicale în valoare de 66.000 euro pentru secțiile de Neonatologie ale Spitalului Clinic Județean de Urgență”.

Respect Salvati Copiii Romania!

error: Content is protected !!